Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Трошки відволіче від цікавої сусідньої теми) по місцю реєстрації прийшов лист від прімоколект. Мама повідомила, сказала відкривати не хоче))) це від кого може бути?
Від якої шараги маю на увазі)
Если не хочет открывать, то пусть выбросит))
Я уже не помню, кто им продает))

Трошки відволіче від цікавої сусідньої теми) по місцю реєстрації прийшов лист від прімоколект. Мама повідомила, сказала відкривати не хоче))) це від кого може бути?
От той, которая вас передала примоколект на прозвон.

Каже написано на конверті,по договору за 2017 рік))) повинна на вайбер кинути фотку,аж самій цікаво)в мене кредитів не було за той час
От той, которая вас передала примоколект на прозвон.
Логічно)

У мене Євакеш продали в Примоколлект. Вже двічі листи приходили.

В мене в арсеналі є вони. Але від них взагалі тиша) може і дзвонили,але антиспам працює
Просила маму відкрити і сфоткати що там,а вона каже сама відкриєш,я читати не хочу і прислала фото

Вкладення

• Screenshot_20230914-222809-701.webp
    Screenshot_20230914-222809-701.webp
    48.6 Кб · Перегляди: 73
Конверт який потріотичний, ай молодці ?
В мене в арсеналі є вони. Але від них взагалі тиша) може і дзвонили,але антиспам працює
Просила маму відкрити і сфоткати що там,а вона каже сама відкриєш,я читати не хочу і прислала фото

Так, Євакеш взагалі тихі і просто швидко мовчки передають колекторам

Лист ні про що. Можна мангал розпалити невідкриваючи

Не продали, а в 1 день передають в роботу. Бо в них немає своїх дзвонарів .
А кредит так і залишається в Єва кеш

Не продали, а в 1 день передають в роботу. Бо в них немає своїх дзвонарів .
А кредит так і залишається в Єва кеш
так, вірно. я неправильно виразилась.

Бо я писала в Прімоколект з приводу цього боргу, а вони сказали вирішувати питання з Євакеш

Привіт щоденник) сьогодні рівно місяць з першої прострочки, дзвінків щодня 200+ в мене ( труколлер блокує) в мами теж дзвінки щодня( труколлер також) чоловіку надзвонюють єгроші і топ1 - він їх шле,але дзвонарі не здаються і пару разів на тиждень його тривожить. Я вже спокійна як удав, паніки нема, сила і натхнення - є!

Привіт щоденник) сьогодні рівно місяць з першої прострочки, дзвінків щодня 200+ в мене ( труколлер блокує) в мами теж дзвінки щодня( труколлер також) чоловіку надзвонюють єгроші і топ1 - він їх шле,але дзвонарі не здаються і пару разів на тиждень його тривожить. Я вже спокійна як удав, паніки нема, сила і натхнення - є!
Знайомий настрій, я ж казала, за місяць настараються так, що і бажання когось закрити почне пропадати)))

Назад
Угорі