Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Аби ще притрушені єгроші не дали))
Точно))
І мані4ю немає це теж добре
Закрила теж
Ще питання, в убкі в мене вказано тільки 30 кредитів, а по факту разом з банком 32. Це хтось не подав дані?

Точно))

Закрила теж
Ще питання, в убкі в мене вказано тільки 30 кредитів, а по факту разом з банком 32. Це хтось не подав дані?
1. Швидко гроші тіло 6000 з 21.08
2. Фінсфера 1300 з 21.08
Ось ці люблять не подавати дані

Screenshot_20230823-114229-300.webp

Тут на форумі можна знайти роботу на дому?

Останнє редагування:
Screenshot_20230823-114229-300.webp

Тут на форумі можна знайти роботу на дому?
Ну на самом форуме вряд ли, но есть немало людей которые работают на дому дистанционно) Работу найти можно, смотря что вы умеете. Главное не лезть во всякие сомнительные предложения, что-то вроде заплатите нам, а мы вам увеличим счет в 2 и более раз)

З Вашого списку Майкредіт відносно адекватні, всі інші непередбачувані

Почекай Таліон. ті відіграються
Читала про них, знаю, що буде весело
Яке у вас тіло в манівео?
Прилічне, більше 20к)

Прилічне, більше 20к)
В мене на початку тіло 1000, але їх довбаний добір. Добирала оплачувала, останні 2 місяці пролонгації, в кабінеті пише що тіло 8600, але треба порахувати скільки брала і скільки оплатила, фактичний термін користування на сьогодні 121 день.

В мене на початку тіло 1000, але їх довбаний добір. Добирала оплачувала, останні 2 місяці пролонгації, в кабінеті пише що тіло 8600, але треба порахувати скільки брала і скільки оплатила, фактичний термін користування на сьогодні 121 день.
Ого, нормально ви так

Ого, нормально ви так
Я б** порахувала що брала 19000, а сплатила 21029:big_boss:
Тобто тіло сплачено, чи можливо з ними домовлятись про списання, бо я їх і так нагодувала

Тобто тіло сплачено, чи можливо з ними домовлятись про списання, бо я їх і так нагодувала
На початку ніякі домовляння не працюють. Почитайте в темах про них.

Назад
Угорі