Щоденник Перший день прострочки в Кліккредит

• Автор теми Автор теми NataliYa2023
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 358
  • Перегляди Перегляди 15K
Відправляти можна, але це на них не подіє. Просто чекати і закривати по можливості, головне більше не пролонгувати
А якщо я буду брати слухавку і спілкуватись з ними,то рідним також телефонуватимуть?

Чи можна їм листа направити що фінтруднощі і заморозити нарахування відсотків?
Да вы можете хоть Байдену отправить письмо, но увы это не поможет. Им плевать вообще на все, их не интересует ваши проблемы.

Тут все почти такие. Хоть у вас и 30 мфо, но сумма не такая и большая именно тел.
Дякую за підтримку
Всі цю помилку робили, хтось раніше зупинявся, хтось пізніше
Головне тепер вибратись з цієї ями і не зійти з розуму

Чи можна їм листа направити що фінтруднощі і заморозити нарахування відсотків?
Їх це не хвилює, не пишіть, на поступки не йдуть спочатку, тільки час зменшує їхні хотілки.
Дякую за підтримку

Головне тепер вибратись з цієї ями і не зійти з розуму
Не зійдете, перший обзвон від шараги і режим сніжинка включиться сам собою, головне ставте антиспам не спілкуйтеся, немає коштів на тіло шараги, нічого їм не відповідайте ні в якому меседжері, на смс можете не звертати уваги, лякалки.

Їх це не хвилює, не пишіть, на поступки не йдуть спочатку, тільки час зменшує їхні хотілки.

Не зійдете, перший обзвон від шараги і режим сніжинка включиться сам собою, головне ставте антиспам не спілкуйтеся, немає коштів на тіло шараги, нічого їм не відповідайте ні в якому меседжері, на смс можете не звертати уваги, лякалки.
Я то зможу мороз ти,але ж рідні....всіх не обдзвоню(((сестру попередила,маму...чоловік про борги не знає теж(сімейна ситуація)

Я то зможу мороз ти,але ж рідні....всіх не обдзвоню(((сестру попередила,маму...чоловік про борги не знає теж(сімейна ситуація)
Якщо чоловік не знає то це погано, бо вони йому точно подзвонять ?
А у вас тільки клік кредит?

Достаточно хотя бы близких. Всех и не надо прям, им можно если что и на мороз упасть, что мошенники какие-то звонят.
А вот мужу надо сказать, потому что ему точно будут одному из первых звонить.

Ні, 30мфо...десь зверху розписала всі?
А бачу, то ви зібрали більшість покемонів) у мене було 23 , зараз трохи менше, всім кажу що то шахраї, чоловіку якби не розказали, то єгроші помоглиб. Ігнор вам допоможе, майно МФО не може забрати, все буде у вас добре ?

Достаточно хотя бы близких. Всех и не надо прям, им можно если что и на мороз упасть, что мошенники какие-то звонят.
А вот мужу надо сказать, потому что ему точно будут одному из первых звонить.
Це для мене саме страшне((
А бачу, то ви зібрали більшість покемонів) у мене було 23 , зараз трохи менше, всім кажу що то шахраї, чоловіку якби не розказали, то єгроші помоглиб. Ігнор вам допоможе, майно МФО не може забрати, все буде у вас добре ?
Дуже вдячна за підтримку?а якщо в суд подадуть чи продадуть колекторам? Теж майно не заберуть?

Та что там страшного, вы же женщина, найдите как рассказать))
Походите грустной пару дней, он сам спросит))
Реакції його боюсь(( боюсь що розведемось,а я цього не хочу(
Та что там страшного, вы же женщина, найдите как рассказать))
Походите грустной пару дней, он сам спросит))
Я раніше розказала про частину боргу,ми дуже посварились. Але він допоміг закрити,але сказав що ще раз і все подасть на розлучення. Тоді побоялась розказати за інший борг і він накрутився знов у велику суму. Все через мій страх і наївність...оце мені урок на все життя!!!боюсь сама залишитись з двома дітьми(

То краще ніж вони це зроблять це за вас, ще й прикрасивши все "родзинками"?
Ще й вийде що ви брешете... це ваша справа, але уникнути того, що чоловік дізнається, не вийде. Гарантовано.
І тільки вам обирати як він отримає цю інформацію. Поки що на вашому боці ініціатива... потім прийдеться виправдовуватись, а це врази гірше як на мене.

Я раніше розказала про частину боргу,ми дуже посварились. Але він допоміг закрити,але сказав що ще раз і все подасть на розлучення. Тоді побоялась розказати за інший борг і він накрутився знов у велику суму. Все через мій страх і наївність...оце мені урок на все життя!!!боюсь сама залишитись з двома дітьми(
Та глупости, не знаю кто бы из-за такого разводился. Ну поругается немного, но не более.
В любом случае, он узнает это, так что лучше от вас, потому что звонилки могу такого наплести там.

Назад
Угорі