перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
  • Подобається
Реакції: Alya
Добрый день,извините что не по теме,но почему я опять не могу открывать скрины?((((((((((

:кофе:я тоже не могу разобрать, сижу угадываю, ну ничего, главное что пример есть, не все не читаемо
Мені теж було важко розібрати.А мій почерк то взагалі жах.Що не ясно,люди питайте

Goytewssc, Потому что, Вы новенькая, читайте правила для новичков.

Мені теж було важко розібрати.А мій почерк то взагалі жах.Що не ясно,люди питайте
Простите, но Вам проще наверное его сюда вручную перепечатать, Вы его уже один раз разбирали)))) Это ужасно... :письмо:

скиньте напечатаниый текст а то трудно разобрать

Простите, но Вам проще наверное его сюда вручную перепечатать, Вы его уже один раз разбирали)))) Это ужасно... :письмо:
О Боже.Напевно так треба зробити.Але вже не сьогодні.Тріщить голова.

Будьласка скінте надрукований текст я нічого не розберу(( і ще ви це писали в саму цю шарагу на єлектронку? А потім позвонили їм?

Зразки є на форумі. В темі. Хто хоче пошукайте.

Будьласка скінте надрукований текст я нічого не розберу(( і ще ви це писали в саму цю шарагу на єлектронку? А потім позвонили їм?
Надрукованого не має.Їм треба відправляти написаний від руки.Я писала на майкредит по цьому зразку.

В течении какого времени они рассматривали это заявление?

Надрукованого не має.Їм треба відправляти написаний від руки.Я писала на майкредит по цьому зразку.
Я нічого не доберу там:(( якщо від руки то як ви по мейлу відправили сканували? Так а потім до них звонили?

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Мне вчера кто-то на форуме отвечал, что если кредит уже закрыт, то нет смысла никуда писать. Ибо я «заплатил/переплатил добровольно»... стоит писать кому-либо если закрыт договор с переплатами уже неск. месяцев назад? И как вы смотрели историю переплат? Откуда я узнаю, сколько переплатил и кому? Спасибо за ответы заранее

Мне вчера кто-то на форуме отвечал, что если кредит уже закрыт, то нет смысла никуда писать. Ибо я «заплатил/переплатил добровольно»... стоит писать кому-либо если закрыт договор с переплатами уже неск. месяцев назад? И как вы смотрели историю переплат? Откуда я узнаю, сколько переплатил и кому? Спасибо за ответы заранее
Саме по цій установі,то там в особистому кабінеті вся інфо.Дажи при закритих кредитах.
Нет не кто так и не скинул
Нет не кто так и не скинул
Я нічого не доберу там:(( якщо від руки то як ви по мейлу відправили сканували? Так а потім до них звонили?
Так, сканувала,а потім дзвонила перепитувала чи все в порядку.
В течении какого времени они рассматривали это заявление?
6дней

Вкладення

• 5112D50A-F24D-44F9-B39B-009A6F2F8338.webp
    5112D50A-F24D-44F9-B39B-009A6F2F8338.webp
    99.7 Кб · Перегляди: 52
  • 5112D50A-F24D-44F9-B39B-009A6F2F8338.webp
    5112D50A-F24D-44F9-B39B-009A6F2F8338.webp
    99.7 Кб · Перегляди: 46
  • FFC92B2C-8191-40FC-A558-3A266F023036.webp
    FFC92B2C-8191-40FC-A558-3A266F023036.webp
    44.3 Кб · Перегляди: 78
Останнє редагування:
Меня сегодня атаковалі все мфо которие просрочение(( меня и контактних. За минуту по 100 визовов. Єто жоппаа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі