перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Марічка, це після тільки після однієї такої вимоги вам повернули переплату чи ві ще до когось звертались за допомогою?

Марічка, Как вариант, можно попытаться, спасибо. )))

Марічка, це після тільки після однієї такої вімоги вам повернули переплату чи ві ще до когось звертались за допомогою?
Поки-що тільки вони вернули.Чи що саме ви запитуєте?
Вы заказным письма отправляли?
Я писала на електронку.Сканувала лист.

Марічка,
Поки-що тільки вони вернули.Чи що саме ви запитуєте?
мала на увазі,що тільки ця вимога допомогла вернути саме цю переплату чи ви ще кудись звертались щоб повернули, раніше до нацкому були звернення, а потім до мфо чи одразу з цією вимогою

Якщо я правильно зрозуміла, ви написали лист на повернення коштів в майкредит та нацком одночасно. Відправляли на електронну адресу МФО і через 6 днів отримали кошти які переплатили, з нацкому відповідь буде пізніше, тобто вони самостійно без рішення нацкому повернули кошти, правильно я зрозуміла?

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Добрый день!!
У меня открыт займ в СС-Лоан пролонгациями выплатил почти 13 тысяч,тело кредита 3 тысячи,есть ли смысл им писать по поводу возврата переплаченых денег?

Скиньте и мне пожалуйста. Нет возможности скрины видеть. [email protected]

Добрый день!!
У меня открыт займ в СС-Лоан пролонгациями выплатил почти 13 тысяч,тело кредита 3 тысячи,есть ли смысл им писать по поводу возврата переплаченых денег?
Доброго дня.В мене в самої там аврал.У мене не має договору.Відправила запит на дублікат.Поки-що чекаю.

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Можна и мне на почту .спасибо
nana.nata535@ gmail.com
а как понять что Ви переплатили пролонгациями ?

Я щось трохи туплю) це ви відправляли в майкредіт ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі