Andriy888
Читач
- Дописи
- 11
- Реакції
- 1
- Бали
- 3
Andriy888 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скиньте мені будь ласка, бо не можу відкрити на сайті [email protected]Не було.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скиньте мені будь ласка, бо не можу відкрити на сайті [email protected]Не було.
Ви можете домовлятися з ними за рахунок попередніх переплат закрити теперішній.Якось так складіть звернення.Марічка, Ясно, т.е. может и не прокатит, если есть открытий займ. Спасибо.
скиньте пожалуста на почту мне или а ЛК так как я не могу еще просматривать вложения.СпасибоПисала по цьому зразку.,на мфо
Дякую вам.І вам бажаю успіхів.Всім вроді відповідаю.
Вы заказным письма отправляли?Ви можете домовлятися з ними за рахунок попередніх переплат закрити теперішній.Якось так складіть звернення.
Поки-що тільки вони вернули.Чи що саме ви запитуєте?Марічка, це після тільки після однієї такої вімоги вам повернули переплату чи ві ще до когось звертались за допомогою?
Я писала на електронку.Сканувала лист.Вы заказным письма отправляли?
мала на увазі,що тільки ця вимога допомогла вернути саме цю переплату чи ви ще кудись звертались щоб повернули, раніше до нацкому були звернення, а потім до мфо чи одразу з цією вимогоюПоки-що тільки вони вернули.Чи що саме ви запитуєте?
Спасибо за ответ, ща на еврогроши накатаюПоки-що тільки вони вернули.Чи що саме ви запитуєте?
Я писала на електронку.Сканувала лист.

Добрый день!!Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Доброго дня.В мене в самої там аврал.У мене не має договору.Відправила запит на дублікат.Поки-що чекаю.Добрый день!!
У меня открыт займ в СС-Лоан пролонгациями выплатил почти 13 тысяч,тело кредита 3 тысячи,есть ли смысл им писать по поводу возврата переплаченых денег?
Можна и мне на почту .спасибоПривіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
а как понять что Ви переплатили пролонгациями ?Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Если можна будет скиньте пожалуйста образец что и как так окДоброго дня.В мене в самої там аврал.У мене не має договору.Відправила запит на дублікат.Поки-що чекаю.
В особистому кабінетіМожна и мне на почту .спасибо
nana.nata535@ gmail.com
а как понять что Ви переплатили пролонгациями ?
То есть,если сумма пролонгациями превышает тело +%на срок договора,можна смело требовать возврат переплаты ?В особистому кабінеті
Скиньте хто нибудь на почту умоляю уже 1.5 года плачу .не откривает [email protected]Марічка, гарний почерк у вас![]()