перші два повернення з майкредіт. Це закриті кредити,і давно

• Автор теми Автор теми Марічка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 285
  • Перегляди Перегляди 17K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
І мені [email protected]. хочу нагнути Мілоан, місяць(березень) пролонгувала по три дні732грн(тіло-12000). На сьогодні 29712.00. Кредит взятий 07.01.2019пролонгувала до 05 квітня. Далі все

І мені скиньте будь ласка зразок [email protected]. Кредит касса брала 5000, вже пролонгаціями виплатила 12300 і ще хочуть 11000

Тільки 1-2дзв в день і 1смс
І взагалі сьогодні затишшя по дзвінках, реально 0.))))????)))
Можливо я нікому нічого не винна??))))

Yarka Доброе утро. Вы не могли бы мне прислать образец обращения в нацком? Очень надо. С Алекскредита, позвонили моим родственникам и сразу нахамили и угрожали. Писал им на почту, они просто по хамски отвечают

и мне напишите
Всім привіт) . А ось і в мене перше повернення коштів. Написала вчора. Відповіли протягом години. Телефонували, але я не підняла. Звідки у них мій номер-питання... Кредит був закритий ще в липні. Номер змінила. Спілкувалася лише поштою. Сьогодні скинули)
и мне напишите пожалуста

Джи, писала на їх електронну пошту. Зразок можу скинути вприват.

Карамбулька, на їх електронку, і в Нацком теж.

Лана1806, зразок?
Скиньте и мне пожалуйста)))
Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Поздравляю))))))))Очень рада за Вас))))) :bb:

Останнє редагування:
дайте зразок и скиньте в приват

Yarka, Скажите, пожалуйста, при написании письма Вы учитывали суммы пролонгаций?

Марічка, а можна зразок, як ви писали?

Привіт всім!!!У мене є хороші новини.Є перші два повернення з майкредіт.Це закриті кредити,і давно. Написала їм, і все без проблем повернули.Люди пишіть,не лінуйтесь,і добивайтесь свого.Я бажаю всім успіху.Бережіть себе?
Можно и мне зразок есть 2 закрытых крелита в майкредите. Мой емейл [email protected]

і мені також можна зразок будь ласка [email protected]

Поздровляю.и мне можете пожалуста скинуть на почту [email protected] зразок и куда отсилали.пожалуста

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі