Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне он сделал надпись в 2019 и после жалоб в минюст тоже у него проблемы были.... Также и у исполняшки...На данный момент он лишен лицензии, 26.06.2021 он выписал на меня ИНН, а 29.06.2021 его лишили лицензии, всего через три дня
Мне влепил 27,08 2021 воскрес или какУ меня от него же, и тоже от 26.06
Сносить не за что, сижу жду что будет дальше.....
З 29.06.2021 відповідно до наказу Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) від 30.06.2021 № 1075/6 діяльність приватного нотаріуса Остапенка Є.М. зупинена у зв’язку з необґрунтованою відмовою нотаріуса надати документи для перевірки організації нотаріальної діяльності, до усунення цієї обставини.Мне влепил 27,08 2021 воскрес или как
І мені прилетіло від нього провадження на днях... з роботи сказали тимчасово звільняють, поки не вирішу ці питання, ось так...По ходу они активно в августе всем начали рассылать, видать какие-то новые. Тоже собираюсь воевать
Работа не официальная?І мені прилетіло від нього провадження на днях... з роботи сказали тимчасово звільняють, поки не вирішу ці питання, ось так...
Бред какой-то.... На основании чего? По какой статье?І мені прилетіло від нього провадження на днях... з роботи сказали тимчасово звільняють, поки не вирішу ці питання, ось так...
Була офіційна, але вже не офіційна бо бухгалтерія не має бажання виконувати лишню роботу...Работа не официальная?
Сказали підписати заяву за згодою сторін... На основі того, що фірмі не потрібні мої проблеми. Ще нічого не підписувала, але вже звільнили. От думаю чи взагалі плюнути на них і знайти іншу роботу ?Бред какой-то.... На основании чего? По какой статье?
Их два, и Остапенко Е.М.- тимчасово не працює!З 29.06.2021 відповідно до наказу Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) від 30.06.2021 № 1075/6 діяльність приватного нотаріуса Остапенка Є.М. зупинена у зв’язку з необґрунтованою відмовою нотаріуса надати документи для перевірки організації нотаріальної діяльності, до усунення цієї обставини.
Через суды наверное востанавливаются уpoды
Посмотрите этот именно нотариус? Просто Остапенко не один, у меня именно этот Остапенко Е.М.
У Вас на снос надписи есть три года, за это время успеете собрать сумму для подачи иска в суд и найти себе юриста или адвоката.И у меня по майкредит от Остапенко
Денег нет на снос, что делать вообще не шарю....
а где вы позор увидели?Доброго дня ! От в мене також питання, а то поки ще не можу розібратись.
Пару днів тому прилетіло ИНН від Остапенка, Як дізнатись що за контора вліпила?
І друге робота офіційна . І чи всі вони дізнаються про роботу? А то того позору геть не хочеться.
Тоже постоянно удивляюсь... Мне на работу сразу 3 прилетели. Бухгалтерша просто поинтересовалась буду ли делать обеспечение и все) Никакого позора. Все у нас в голове)а где вы позор увидели?
а где вы позор увидели?
Що саме Вас турбує? Ну взяла кредит, не змогла повернути вчасно, склепали абсолютно незаконний напис, який оскаржую. Що тут позорного?Я розумію все у нас в голові ітд ... ну все же???
Узнаете когда будете знать идентификатор доступа. А на счет роботы то тут как повезёт,при моих двух надписей на роботу ничего не приходило,но обеспечение всегда есть шоб не успели ничего снять.Доброго дня ! От в мене також питання, а то поки ще не можу розібратись.
Пару днів тому прилетіло ИНН від Остапенка, Як дізнатись що за контора вліпила?
І друге робота офіційна . І чи всі вони дізнаються про роботу? А то того позору геть не хочеться.
Знаете, я бы плюнула. Потому что зачем нужна такая работа, где при малейшем тебя пнут. Или отстаивать свои права, если именно этой работой так дорожите.Була офіційна, але вже не офіційна бо бухгалтерія не має бажання виконувати лишню роботу...
Сказали підписати заяву за згодою сторін... На основі того, що фірмі не потрібні мої проблеми. Ще нічого не підписувала, але вже звільнили. От думаю чи взагалі плюнути на них і знайти іншу роботу ?
а обеспечение это.. это типа признание таким, которое не может быть выполнено? чи шо)Тоже постоянно удивляюсь... Мне на работу сразу 3 прилетели. Бухгалтерша просто поинтересовалась буду ли делать обеспечение и все) Никакого позора. Все у нас в голове)