Перша ПЕРЕМОГА! Суд з ПриватБанком

• Автор теми Автор теми Olechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 5K
А у мене суд у вівторок((( Так хочеться також перемоги))) При ліміті 8500, зараз пишуть тіло кредиту більше 50000. А хочуть більше 70000.
Виплатила вже сто разів
У вівторок? Буду за Вас молитись, хай Вам повезе!!!!!! Бог на світі є. НАпишіть будь ласка чим закінчиться.
У вівторок? Буду за Вас молитись, хай Вам повезе!!!!!! Бог на світі є. НАпишіть будь ласка чим закінчиться.
На скільки годин засідання?

без виклику сторін..... Ви просто ідете за рішенням?

без виклику сторін..... Ви просто ідете за рішенням?
Дякую за гарні слова підтримки))) Засідання на 9.30
Банк подав клопотання без виклику сторін, а суддя в документах написала з викликом сторін.

Дякую за гарні слова підтримки))) Засідання на 9.30
Банк подав клопотання без виклику сторін, а суддя в документах написала з викликом сторін.
Господи поможи! Кожна перемога форумчан - це подія!

Як і обіцяла, пишу: вчора пішла в суд, суддя спитала чому не плачу? Я розказала ситуацію, сказала, що в мене є виписки і вже виплатила тіло сто разів, вона сказала, що може винести рішення на суму яку банк просить як тіло кредиту, а це 50000. А якщо я не згодна то дає час або домовитись з банком про перерахунок сум , або найняти адвоката. Я написала заяву про перенесення слухання. Тепер 19.10 буде. Якось так(((

Як і обіцяла, пишу: вчора пішла в суд, суддя спитала чому не плачу? Я розказала ситуацію, сказала, що в мене є виписки і вже виплатила тіло сто разів, вона сказала, що може винести рішення на суму яку банк просить як тіло кредиту, а це 50000. А якщо я не згодна то дає час або домовитись з банком про перерахунок сум , або найняти адвоката. Я написала заяву про перенесення слухання. Тепер 19.10 буде. Якось так(((
Шукайте адвоката, однозначно!

Суд з ПРИМАТОМ відбувся
Прострочка рік, тіло 18000,хотіли 55000,місцевий суд відмовив у позові, подали у апеляцію, апеляція залишила рішення міського в силі
Висновок: на суд потрібно йти і не боятися, захищайтеся друзі!!!!
Всім добра!

Дуже радують такі новини

їх стало більше
також Найбільше Радує, що люди стали розумнішими і зрозуміли хто такі банки і особливо яка Мразота Приват банк

і те що вже Не бояться і йдуть в суди

Дуже радий за Вас по- людськи радий

Так Тримати і все буде добре для кожного з нас і для всх разом

Завтра знову судове засідання. Це вже третє. Думаю вже буде винесене рішення. Подавали запит у приват щоб надали договір з моїм підписом та інші документи. Нічого не прислали крім ліцензіі. А ще написали що відповідач не компетентний в галузі права))) Працює адвокат)))

Завтра знову судове засідання. Це вже третє. Думаю вже буде винесене рішення. Подавали запит у приват щоб надали договір з моїм підписом та інші документи. Нічого не прислали крім ліцензіі. А ще написали що відповідач не компетентний в галузі права))) Працює адвокат)))
Доброго дня. Як там у Вас вчора все пройшло? Сподіваюся на гарні новини)

Получила наконец копию иска. Банк преложил анкету заяву подписанный мной в 2010 году на зарплатный проект. Поля про кредит пустые. Ни одного документа или анкеты про получения кредитной карты. Просто движения по разным моим картам и депозиту. Как правильно поступить с отзывом?

Получила наконец копию иска. Банк преложил анкету заяву подписанный мной в 2010 году на зарплатный проект. Поля про кредит пустые. Ни одного документа или анкеты про получения кредитной карты. Просто движения по разным моим картам и депозиту. Как правильно поступить с отзывом?
написать и отпраить в истцу и в суд))

написать и отпраить в истцу и в суд))
Это я понимаю))) я к тому что как правильно ОБГРУНТУВАТИ))) мол согласно закону .... банк не предоставил необходимых документов подтверждающие выдачу кредитных средств... в таком духе?

Это я понимаю))) я к тому что как правильно ОБГРУНТУВАТИ))) мол согласно закону .... банк не предоставил необходимых документов подтверждающие выдачу кредитных средств... в таком духе?
я не даю советов, какие формулировки использовать, не видя материалов дела)))
можно навредить, своими предположениями.

Доброго дня. Як там у Вас вчора все пройшло? Сподіваюся на гарні новини)
Доброго, позивач не з‘явився, як я вже писала , із спрощеного перевели в загальне слухання справи, чекали документи від банку,які так і не прислали. Знову перенесли на 23.11. Адвокат клопоче щоб повністю відмовили банку. Каже, що у нього багато питань по руху коштів , незрозумілі списання, хоче почути пояснення. Сказав набиратися терпіння і в бій, не здаватися! Я тільки за!!!

Доброго, позивач не з‘явився, як я вже писала , із спрощеного перевели в загальне слухання справи, чекали документи від банку,які так і не прислали. Знову перенесли на 23.11. Адвокат клопоче щоб повністю відмовили банку. Каже, що у нього багато питань по руху коштів , незрозумілі списання, хоче почути пояснення. Сказав набиратися терпіння і в бій, не здаватися! Я тільки за!!!
У меня такая же ситуация. Судья вынес ухвалу - вызвать представителя истца в суд и предоставить документы о разделении отдельно процентов, штрафов, пени, поскольку из тех распечаток ничего понять нельзя. А по выписке движения средств я переплатила намного. Банк снова прислал ту же выписку, ничего не разделил. Я уже писала ранее отзыв и заперечення на их ответ на отзыв. Теперь, ознакомившись с тем, что они прислали, написала еще заяву в суд)копию банку) о том, что Приват не доказал свои исковые требования. Через неделю снова заседание. Переносят с марта уже несколько раз.

Назад
Угорі