Перевищення повноважень військоматом. Доставка до ТЦК силоміць

SvitlanaUA

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
1
SvitlanaUA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Впершу чергу питаннячко до юристів. Як поводити себе, якщо зупиняє на вулиці воєнкомат з поліцією і силоміць забирає та везе на мед комісію до ТЦК? При цьому людина не знаходиться в розшуку, не ухиляється від служби.

Впершу чергу питаннячко до юристів. Як поводити себе, якщо зупиняє на вулиці воєнкомат з поліцією і силоміць забирає та везе на мед комісію до ТЦК? При цьому людина не знаходиться в розшуку, не ухиляється від служби.
А Вы были свидетелем того, как силой забирали в ТЦК? Я думаю, что это большая редкость. А вообще, сейчас сплошь и рядом нарушаются права человека. Всем на это пофиг. О чем тут вообще говорить...

Сейчас очень часто силой доставляют и после ВЛК за полчаса домой уже не отпускают и сразу на учебку без боевых повесток. И это, к сожалению, законно

Я була свідком , там навіть ми з жінками які теж це бачили , тцк разом з поліцією добренько дали. Бо вже чоловвка який з дитиною гуляю забирати, то вже вибачте

Я була свідком , там навіть ми з жінками які теж це бачили , тцк разом з поліцією добренько дали. Бо вже чоловвка який з дитиною гуляю забирати, то вже вибачте
Тоже знаю про несколько похожих случаев но там походу без шансов жаловаться некуда

Там треба одразу на тих додатково наряд і адвоката. Тоді вони на жопки сідають
Шкода що відео не мож завантажувати....
Приїхав наряд... дві машини... допомогли таки упакувати тіпа якого до цього двом копам натовп не віддавав.
Фініш.

Шкода що відео не мож завантажувати....
Приїхав наряд... дві машини... допомогли таки упакувати тіпа якого до цього двом копам натовп не віддавав.
Фініш.
Кошмар, бо в мене якраз таке з чоловіком було. То я мало того що там чуть влк не рознесла, так військові в місті мене як бачать аж розвертаються. Як мені потім передали думали що я там когось чик чик. Жінка в стані афекту страшніше чopтa. Але хоч вдалося відношення взяти щоб на контракт йти, а не щоб везли одразу без толкової підготовки хз куди

А Вы были свидетелем того, как силой забирали в ТЦК? Я думаю, что это большая редкость. А вообще, сейчас сплошь и рядом нарушаются права человека. Всем на это пофиг. О чем тут вообще говорить...
Пакуют, как не в себя. Вы же здесь не живете, не знаете. Телефон забирают сразу, отдают уже по пути в учебку.

А Вы были свидетелем того, как силой забирали в ТЦК? Я думаю, что это большая редкость.
Мене пакували тижня два тому, не дивлячись на те, що при мені був витяг з мінекономіки з дійсним бронюванням і військовий квиток з вклеєним штрих-кодом.

Мене пакували тижня два тому, не дивлячись на те, що при мені був витяг з мінекономіки з дійсним бронюванням і військовий квиток з вклеєним штрих-кодом.
Ну вот сегодня у знакомых еще 1 сотрудник не дошел до работы. 2й за неделю уже. А их всего 4 человека там работает

Ну.. Хтось ж має воювати..Такі реалії життя..
[POSTS=100]
Абсолютно вірно.
Тут питання ж не в цьому.
А в правомірності дій тецеків.
Одне пишуть в пабліках і роз'яснюють в смі і телебаченні... і кардинально інші речі роблять.
Силоміць не мають права пакувати. Хіба що в разі ігнора штрафів і мобілізаційних розпоряджень/повісток тощо.
І це відбувається всюди.
На днях читав пояснення речника міноборони - повістки на вулицях більше не вручатимуть... угу.
Нині йшов з ранку, то цілий здоровенний автобус і їх чоловік 30 з своїми папочками і барсєтками вигружались...
І так всюди... і ніхєра вони не схожі на контужених і списаних в запас із зсу... здоровенні лби.
Питання : науа їх тут так багато а там немає кому воювати.
В мене все.
[/POSTS]

Ну.. Хтось ж має воювати..Такі реалії життя..
Когда энергетик добирается наТЕЦ во время блекаута через забор, чтобы у нас был свет в городе.. потому что на проходной стоит бус. У меня все.

Мы не можем позволить экономике остановиться и то,что происходит это не здравый подход. Есть закон и он должен соблюдаться. А то что происходит - мракобесие чистой воды. О коррупции вообще молчу.

А потом отпустили?
Встиг подзвонити керівництву, поки телефон не забрали. Приїхав адвокат з фірми і ще керівник рег. офісу з сб-ником, тоді відпустили. Причому, я навіть нічого не проходив, всі доки в мене були, влк теж пройшов в травні, просто кинули в підвал, де ще сиділо до 50 таких бідолах, дехто, теж з бронню, більшість з оновленими даними.

Встиг подзвонити керівництву, поки телефон не забрали. Приїхав адвокат з фірми і ще керівник рег. офісу з сб-ником, тоді відпустили. Причому, я навіть нічого не проходив, всі доки в мене були, влк теж пройшов в травні, просто кинули в підвал, де ще сиділо до 50 таких бідолах, дехто, теж з бронню, більшість з оновленими даними.
Багато чого бачив... Особисто мене поки не зупиняли, продовжую топати вулицями міста громадянином планети Земля)))) Хоча, з одного боку я "ухилянт", бо не оновлював дані принципово))) А з іншого боку працюю офіційно, але в жодних реєстрах мене чомусь немає...)

Назад
Угорі