Перекредитование

• Автор теми Автор теми Noveli
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 9K
И все таки кому то вдалось перекредитоваться?я платоспроможная только не на 30 МФО ... Олень бы хотелось с этого ***** выйти. Но негде не дают

Частника тоже не могу найти никто и не слышал город маленький..
Ну что вы , какой частник. Не дай бог какой то форс мажор. Вовремя не оплатите, коллекторы глупыми детишками покажутся

И все таки кому то вдалось перекредитоваться?я платоспроможная только не на 30 МФО ... Олень бы хотелось с этого ***** выйти. Но негде не дают

Частника тоже не могу найти никто и не слышал город маленький..
На частников не ведитесь - развод 99%
Я брал в Банке инвестиций и сбережений... При трёх открытых МФО дали как ни странно... Может надо было и больше запрашивать сумму... Пробуйте,если очень надо... Но они не на перекредитацию дают,просто сказали даём кредит,а Вы тратьте его как хотите...

Ну что вы , какой частник. Не дай бог какой то форс мажор. Вовремя не оплатите, коллекторы глупыми детишками покажутся
Частника ещё найти надо ...

Да нет город маленький пыталась найти среди знакомых у нотариуса знакомого спрашивала оформляла ли она такие сделки нет и никто не слышал а

Я брал в Банке инвестиций и сбережений... При трёх открытых МФО дали как ни странно... Может надо было и больше запрашивать сумму... Пробуйте,если очень надо... Но они не на перекредитацию дают,просто сказали даём кредит,а Вы тратьте его как хотите...

Вот и не могу найти знаю вариант меняли но там такой процент что ну их на фиг

У меня уже так мозги кипят что вообще мысль продать квартиру и уехать куда глаза гледят

3 мфо не 30 тем более просрочки пошли

Олечка, Заспокойтеся.Нігде Ви з такою кількістю МФО,та й ще прострочених не візьмете велику суму кредиту. Ви нарешті можете мене почути???

Олечка, Заспокойтеся.Нігде Ви з такою кількістю МФО,та й ще прострочених не візьмете велику суму кредиту. Ви нарешті можете мене почути???
Не можу заспокоїтися і все тіпає 50 дзвінків за день А я трубку беру надіюся що доки беру не будуть так сусідів і родичів шукати

Олечка, Листи в Нацкомфін катайте.Щоб хоч якось суми ті зупинити.І закривайте покроково,якщо у Вас є можливість.
Трубку ,якщо хочте беріть,тільки не беріть близько до серця,тк що вони кажуть.Ну якось настройте себе простіше відноситися до тієї маячні,що вони мелять у трубку.

Олечка, Листи в Нацкомфін катайте.Щоб хоч якось суми ті зупинити.І закривайте покроково,якщо у Вас є можливість.
Трубку ,якщо хочте беріть,тільки не беріть близько до серця,тк що вони кажуть.Ну якось настройте себе простіше відноситися до тієї маячні,що вони мелять у трубку.
Листи почала писати но закривати пока не можу бо я їх так накормила що ще і знайомим довжна

Олечка, сенс продати квартиру? І куда їхати,чого? А сім"я ? Ті шкуродери того не варті..
Покладу намет під готівочкой Пішов 6 день просрочки

@Олечка,Я також всім і всюди винна.Ну хто хоче нехай чекають,хто не хоче ,то їхні проблеми.Віддавайте в першу чергу знайомим.

Листи почала писати но закривати пока не можу бо я їх так накормила що ще і знайомим довжна

Покладу намет під готівочкой Пішов 6 день просрочки
Ну пішов то пішов,що Ви змінити? Якщо немає фінансів зараз,то їх немає... А нерви зірвете,здоров"я воно безцінне..

Олечка, Це важко все усвідомити і переварити,знаю по собі.Але давайте вже беріть себе в руки і заспокоюйтесь.Від того,що Ви будете нервувати проблема не вирішиться,а на здоров'ї позначиться дуже.

Банки наличными не дадут. Поверьте мне,у меня друзья в банках работают, даже со справкой о доходах и официальными работами - не дадут.
Лучше не ввязывайтесь в это, а просто потерпите списаний у МФО
Мне позвонили с манивео, предложили списание, тело 8500, оплатить 14000, а остальное спишут тоесть 6000 их бошенных процентов? Отказалась денег все равно нет

Yullia, ну так пішли вони :__: хай продають кАлам,з ними легше домовлятись,бо куплять Вас за 20-30% Вашого боргу..

Мне позвонили с манивео, предложили списание, тело 8500, оплатить 14000, а остальное спишут тоесть 6000 их бошенных процентов? Отказалась денег все равно нет
Та же фuгня...егроши, еврогроши , хотят заморозить, списать, а денег нет(((, Май кредит на реструк так нет денег на 2-й платеж, ппц

Назад
Угорі