Передаются ли долги банков родственникам

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Да,д ра наивная.Я очень корю себя за это и не понимаю как попалась на такой развод лoxа.Д ра д рой
Та все! Що зроблено, те не змінити. Але можна перестати собі докоряти, думати всілякі дурниці, а реально взятися до вирішення питання!

Да,д ра наивная.Я очень корю себя за это и не понимаю как попалась на такой развод лoxа.Д ра д рой
Та чесно, з тою інформацією яку ви нам дали, то любому шахраю було би гріх вас не розвести)))) але, зробленого не вернеш, а розгрібати наслідки прийдеться. Тому, закатати рукава і в перед, до розгрібання завалів.

І на простій роботі є що підставляють на великі суми грошей ради кар'єри чи просто так.
Дана ситуація - це досвід для вас. Тому в першу чергу заспокоїтися і на "свіжу голову" почати це все розрулювати.

Вы открывали свой бизнес?Переживали локдаун?Несли ответственность за 60 работников и их семьи?Переносили проверки налоговой и остальных служб?Я 4 года жила,работала,купила себе все,что сейчас у меня забрали в меру сложившихся обстоятельств.Зачем Вы мне задаете эти вопросы,если Вы незнаете о чем Вы пишите?Во - вторых,я еще раз пишу о том,что мне жить не хочется из-за сложившейся ситуации,а Вы спрашиваете понимаю ли я что я наделала - как видите понимаю.Если б не понимала - сидела б дальше в розовых очках и думала что все так и должно быть.
Не можу ніяк зрозуміти навіщо Ви тему на форумі цю створили,якщо закони України є у вільному доступі.
І найлегше це "жити не хочеться"...а я не вірю,що Ви можете просто так легко здатися!
Ваше минуле життя рухнуло,але це не кінець!
Це початок нового саме Вашого жития,а не життя компаньйона?

Люди по різному сприймають вашу ситуацію.Не ображайтесь.Але вам зараз не гризти себе треба,а діяти.Буде вам наукою,правда дуже важкою,але уже як є.Відключіть страхи і емоції,і включіть мозок.Раз ви починали бізнес,то не зовсім дурочка.

Вы открывали свой бизнес?Переживали локдаун?Несли ответственность за 60 работников и их семьи?Переносили проверки налоговой и остальных служб?Я 4 года жила,работала,купила себе все,что сейчас у меня забрали в меру сложившихся обстоятельств.Зачем Вы мне задаете эти вопросы,если Вы незнаете о чем Вы пишите?Во - вторых,я еще раз пишу о том,что мне жить не хочется из-за сложившейся ситуации,а Вы спрашиваете понимаю ли я что я наделала - как видите понимаю.Если б не понимала - сидела б дальше в розовых очках и думала что все так и должно быть.
держитесь!
я пережила локдаун, отказалась от своей деятельности и ушла в наймачки на работу. да, у меня не было 60 чел... но тут придется принять эту ситуацию... в крайнем случае, люди сами о себе позаботятся. украинцы живучий народ... сколько мы уже прошли.
надо сейчас думать холодно и технично, отбросив эмоции. вы же умный человек с опытом. это очередная задача, которая возникла , чтобы ее решить . или временно отложить до того момента, как она сможет быть решабельной.
хочу вас поддержать!

держитесь!
я пережила локдаун, отказалась от своей деятельности и ушла в наймачки на работу. да, у меня не было 60 чел... но тут придется принять эту ситуацию... в крайнем случае, люди сами о себе позаботятся. украинцы живучий народ... сколько мы уже прошли.
надо сейчас думать холодно и технично, отбросив эмоции. вы же умный человек с опытом. это очередная задача, которая возникла , чтобы ее решить . или временно отложить до того момента, как она сможет быть решабельной.
хочу вас поддержать!
Да,верно,спасибо.Молодец что вовремя остановились,я тупица тянула до последнего и надеялась на лучшее.Спасибо.Буду выпутываться как - то.

Да,верно,спасибо.Молодец что вовремя остановились,я тупица тянула до последнего и надеялась на лучшее.Спасибо.Буду выпутываться как - то.
Выпутаетесь,у Вас нет другого выхода!Все ,что нас не убивает,делает нас только сильнее.почаще бывайте на форуме,мы с Вами.

Anna1208, нік змінили і історію теж?
Судячи з Ваших дописів у Вас вже мінімум рік немає бізнесу...
І що то за такий ресторан в Харкові,де аж 60!!! осіб Ви забезпечували роботою?
Вибачте,але я чомусь Вам не вірю.Я намагаюся логіку знайти всьому тому,що Ви пишете...але чи я тупа,чи лижі мої не їдуть?‍♀️
Ну і компаньйон-твapb із зв'язками свого часу був Вам "вигідним" для ведення бізнесу.
Ну не вірю я,що просто чужий дядька із зв'язками просто погодився вести з Вами бізнес.
Забагато мутних моментів у Вашій історії...

Dusha, пішла Душа в рай... а ноги в міліцію))

не следователь, не прокурор и не судья

все истории - как модели ситуаций, с вариантами решений

Вкладення

• Screenshot_20211016-153922_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20211016-153922_Samsung Internet.webp
    110.4 Кб · Перегляди: 52
  • Подобається
Реакції: Neo
не следователь, не прокурор и не судья

все истории - как модели ситуаций, с вариантами решений
та да, чуєш тут нагнали депресію... що взагалі люди знають про біду?
1634389712937.webp

абсолютно начхати, чесно, що ви взагалі знаєте про біду?

Dusha, :mosking: ТС сидить думає... залишимо її на деякий час.. хай пошурупає

Dusha, :mosking: ТС сидить думає... залишимо її на деякий час.. хай пошурупає
Нехай думає...то її життя і її ситуація...
Але впершу чергу потрібно бути чесним з собою?,для того,щоб вирішувати ситуацію!
моя Вам порада - давайте не вдаватися у суперечки. ок?
Я не сперечаюся,я просто висловлюю свою думку.Ну не винна я,що моя думка не співпадає з думкою інших.Ну то все винний той,якийсь там Меркурій?

Я не сперечаюся,я просто висловлюю свою думку.Ну не винна я,що моя думка не співпадає з думкою інших.Ну то все винний той,якийсь там Меркурій?
Ок, моє прохання можете почути?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі