Передача "Касается каждого". Кредитная репутация. Угрозы, кредиторы, коллажи

• Автор теми Автор теми Lilyloop
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 234
  • Перегляди Перегляди 9K
От і я вже була взяла телефон звонити мамі,щоб подивилась ,і чогось передумала, тепер розумію,Бог відвів.... Ох і програма...
А мне сама мама позвонила, что передача про займы, может что-то интересное там увидим...Я сразу напряглась, так как видела эту передачу на другие темы и еще тогда поражалась как они мастерски делают травлю героев всей студией. Даже не захотела включать. И по комментариям на Форуме поняла, что не ошиблась.

Пусть каждый кто участвовал в создании этой программы будет счастлив как те кто записывал номера со столбов о кредите без отказов. Как те, кто бегал по банкам, чтобы заплатить не дождавшись угроз, коллажей и огласки. Как те, кто унижался перед родными, друзьями, знакомыми ради пролонгации.
Будьте счастливы, продажные твapu СМИ.
P.S. я так понял, что кометарии закрыли там, поэтому пишу здесь.
Рома, вспомни, когда я ездил в Киев для программы Гроши. Что в итоге получилось? 20 секунд вырезанных фраз, где я, сцукко, жертва микрозаймов и не знаю, как семью кормить и как пережить угрозы. Мне со СМИ стало ещё тогда все понятно.
Хотя смысл моих слов был совсем иной и совсем другое я хотел донести. Но не смог, не пошло в эфир. Перекрутили все с ног на голову

Блин да и шесть мфо всего. Да здесь больше двадцати у многих. Если б нас забивать то места не осталось бы живого.
Ой, мовчіть! А то там пару чоловік клювало Юлю за борги. А якби когось із нас в студію із 20 + мфо, там би вся студія із глядачами в купі загризли би на смерть! Вони не знають про масштаби боржників в країні. Нас вже армія!
Post automatically merged:

Передача напомнила мне программу окна на нтв!
Цирк!
Треба було бійки додати: ну, наприклад як детективу Юля видирає клок фарбованого його волосся! Було би правдивіше. І тоді повний наборчик.
Post automatically merged:

Пусть каждый кто участвовал в создании этой программы будет счастлив как те кто записывал номера со столбов о кредите без отказов. Как те, кто бегал по банкам, чтобы заплатить не дождавшись угроз, коллажей и огласки. Как те, кто унижался перед родными, друзьями, знакомыми ради пролонгации.
Будьте счастливы, продажные твapu СМИ.
P.S. я так понял, что кометарии закрыли там, поэтому пишу здесь.
Правду ніхто не хоче слухати! То було шоу! А правда вся ось тут, в тисячах гірких і життєвих історіях форумчан. Нажаль...

Останнє редагування:
ой, люди, да что вы так разволновались..это же телик и все с ним понятно...им поx на проблему героев, главное сделать шоу на вечер, а завтра другое шоу на чьем то горе и так каждый день..ну а Данилевский вы что думаете он берет кедиты в МФО? конечно он и понятия о них не имеет, а как можно рассуждать о том о чем не имеешь понятия? вот и получилось одним словом-шо попало как попало..

Ведучий просто впав в моїх очах!!!!! Напали на боржницю! А що колажі клепають, родичів довбають, методами брудними користуються, рекламу крутять по ТВ про Мфо, так це норм! Я в шоці! Вчіть математику каже!!!! А то що заборонити ці мфо ,ніхто не брякнув навіть, що їх 200 відсотків теж нікого не дивує в студіі!?? Навіщо брала, навіщо брала! Дятел!!!!!
Точно дятел. Вона сидить бідолага слова сказати не може. А всі гавкають як пси на неї. Чого брала, чого в родичів не попросила? А може такі родичі що й нема до кого звернутися? А тепер всі правильні. А той приватний детектив то капець напав на неї. Моя маман подивилася. То також тягне за тими дятлами. Є їй новий привід мене гнобити. Короче по факту нічого корисного в цій передачі не було мною почуто. Фуфло.

Карелия, Данілевський, ну просто Витас, як із Космосу. Нехай спуститься на Землю і подивиться, як люди живуть.

"22-річна Анна Тутік із Сумщини погрози від незнайомця, який представився колектором стала отримувати місяць тому. І вже незабаром у соцмережах з’явилися ось ці фото-колажі з непристойним змістом. Рідна тітка Анни Юлія Голікова минулого року дійсно взяла кредит в інтернет-банку, але запевняє, що з кредиторами розрахувалась. Наші журналісти разом із приватним детективом провели розслідування. Чи справді Юлія погасила борги і на що витрачала кредитні гроші. Сьогодні в студії «Стосується кожного» правда про борги, які псують життя та репутацію одразу двох родин "
интернет банк :lol: какого высокого мнения о себе мфо
Это жесть! Они не осудили коллекторов, которые незаконно делают вещи, подпадающие под УК, не найняли детектива их найти и показать рожи на всю страну, они затравили эту несчастную женщину, для которой 3,5 тысячи - большие деньги. И этот убл*док Данилевич, стоя в туфлях за тысячу баксов, еще ее поучает. д*рьмо!

А мне сама мама позвонила, что передача про займы, может что-то интересное там увидим...Я сразу напряглась, так как видела эту передачу на другие темы и еще тогда поражалась как они мастерски делают травлю героев всей студией. Даже не захотела включать. И по комментариям на Форуме поняла, что не ошиблась.
Доброго ранку. І як мама зреагувала на це убожество?

Может эта Юлия что то и рассказывала об угрозах, да в передачу не попало. Монтаж он такой...да и впрямь тупо вышло - собрались за МФО и угрозы а закончили черте чем. Единственный сомнительный плюс только один - вряд ли уже героиня наступит на эти грабли. Очень уж пропесочили в студии. Может Бог отвел от более серьёзных неприятностей чем 36000. А позор со временем утихнет

Якщо безпосередньо у Вас або Ваших знайомих відбувалися події, що вплинули на життя і змінили долю, якщо ви знаєте історії, що стали безцінним досвідом, якщо ви знаєте людей, які подолали непрості випробування - розкажіть про це!

Запропонуйте тему на сайті sk.inter.ua,

телефонуйте на гарячу лінію за телефонами:
+38 (044) 494 12 38,
+38 (067) 404 69 88,
+38 (099) 635 76 13

"Стосується кожного" - ток-шоу про нас з вами, - каже ведучий Андрій Данилевич. - Про тих, хто їде на роботу в маршрутці, і про тих, хто їде у справах у престижному автомобілі, про тих, хто живе у спальному районі, і тих, хто живе у заміському особняку. Про бідних і багатих, про успішних і початківців, про тих, хто радіє, і тих, кому потрібна допомога. У програмі "Стосується кожного" я буду не лише модератором дискусії. Я буду запитувати, вислуховувати, заперечувати, дивуватися, перебивати і все це з однією метою - дізнатися істину. І коли разом з фахівцями, експертами, людьми, готовими поділитися своїм досвідом зможемо підвести героя програми до вирішення проблеми або підказати йому вихід з тієї чи іншої ситуації - це буде нашою спільною перемогою".
Какой цинизм. Мои телефоны уже внесли в черный список, сбрасывают мpaзu.

Доброго ранку. І як мама зреагувала на це убожество?
Больше этой темы не касались, слава Богу. А так как я сказала с самого начала, что я эту передачу уже видела, то надеюсь, что больше обсуждать ее не будем. Меня эта программа откровенно бесит в принципе, и я постаралась сразу отпетлять от дальнейшего ее обговаривания. Но, когда она мне звонила, она отметила именно тот факт, что сказали, если кредит продан коллектора, то открывайте шампанское, Вы никому не должны уже по нему.

Назад
Угорі