Поняла. Но штурмовать будут нормально так?
Як пощастить. Когось взагалі не чіпають, тільки іноді повідомлення шлють, а комусь нормально так влаштовують, але в цілому вони не буйні. Без жорстких автододзвонів, колажів і т.д. Навіть питають дозволу на взаємодію)))

Як пощастить. Когось взагалі не чіпають, тільки іноді повідомлення шлють, а комусь нормально так влаштовують, але в цілому вони не буйні. Без жорстких автододзвонів, колажів і т.д. Навіть питають дозволу на взаємодію)))
Даже разрешение спрашивают?! Удивительно!

Таліки сьогодні написали в смс що в Україні вже працює Автоматизована система виконавчого провадження і що арешт рахунків здійснюєтбся за декілька годин, також напевно вирішили про себе нагадати

Довго Вас мучили смс і дзвінками?)
І зараз мучать ....хоч інтенсивність періодична та розіслали на вайбер, по місцю прописки, я думаю тим хто з приватом має справу, повідомлення )))))) так як прописка вмене сільська місцевість то масштабність не велика )))але село то село))) та і не знаю хто тривожить, кантор +-10))) я в режимі сніговика )))

С талионом было намного проще договориться и прислали на следующий день справку о закрытии.
Розкажіть будь ласка, бо тьотінькі неудовлєтворьонні з манівео портять настрій. Коли продають, щоб можна було домовитися? Від них краще падати на мороз зовсім?

А мне Манивео сегодня сообщили, что преуступили мой долг Талиону. Но когда, так и не понятно. Сказали отправили мне на эл почту письмо, но я в упор его там не вижу, в спаме тоже нет, смс тоже не приходило. Дали мне номер гор.линии Талион, сказали звоните им, а у Манивео ко мне претензий уже нет. Прошло всего то месяц просрочки. Что-то быстро они от меня сбавились)
Как я прочитала здесь, получается с ними можно договориться или как сказать...?
Месяц и у меня был))
І зараз мучать ....хоч інтенсивність періодична та розіслали на вайбер, по місцю прописки, я думаю тим хто з приватом має справу, повідомлення )))))) так як прописка вмене сільська місцевість то масштабність не велика )))але село то село))) та і не знаю хто тривожить, кантор +-10))) я в режимі сніговика )))
Поставьте гет коннект и следите ,если вам интересно кто звонит))))

тьотінькі неудовлєтворьонні з манівео портять настрій
А Ви не спілкуйтесь з ними, тоді і настрій буде. Манівео довго в себе не тримають, 2-3 і продадуть таліону. З цими також краще не спілкуватись, якщо хочете за тіло або півтіла закрити. Справа в тому, що коли ви розмовляєте з ними, вони розуміють, що Ви зацікавлені в закритті боргу, тому будуть мурижити Вас. А от коли навпаки-повний мороз-будуть заманювати своїми пропозиціями.

Розкажіть будь ласка, бо тьотінькі неудовлєтворьонні з манівео портять настрій. Коли продають, щоб можна було домовитися? Від них краще падати на мороз зовсім?
Продают через месяц. Талион шалит звонками по соседям и всем людям, на карты которых в привате вы делали перевод когда либо. Мне вчера позвонила девочка, жена бывшего сотрудника, у которой я вещи покупала. Так это было 7 лет назад. Неугомонные

Сегодня продали мой долг Манивео Талиону...И началось.Звонки соседям,маме,папе,кому ещё даже не знаю.Я быстренько накатала в НБУ и киберполицию,так как соседка на кипише.С 17к хотят 33к.Что можно предпринять, чтобы не звонили третьим лицам?

Сегодня продали мой долг Манивео Талиону...И началось.Звонки соседям,маме,папе,кому ещё даже не знаю.Я быстренько накатала в НБУ и киберполицию,так как соседка на кипише.С 17к хотят 33к.Что можно предпринять, чтобы не звонили третьим лицам?
Сказать, что звонят мошенники. Взломали Приват24. Что чем больше она будет с ними говорить, тем чаще будут звонить. Моя соседушка на 50 раз их послала. Теперь только смс шлют

Сказать, что звонят мошенники. Взломали Приват24. Что чем больше она будет с ними говорить, тем чаще будут звонить. Моя соседушка на 50 раз их послала. Теперь только смс шлют
А если написать письмо с заявлением об отзыве о персональных данных?

Я с ними не общалась, пару раз позвонили родственнику и сказалик что у меня долг уже 40тыс, мне они прислали только пару СМС. Потом через время на Вайбер написал их сотрудник с предложением за полтела. Сделала авансовый платеж и остаток разбили на два платежа.

Назад
Угорі