Памагити,дэбилы наступают

• Автор теми Автор теми Страшилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 346
  • Перегляди Перегляди 9K
Вже)
Кнопочками на компі тиц,тиц!
Ви походу свій нікнейм створили після того,коли продали дияволу)
Майже рік на форумі,ні разу не висловлювала негатив і свою думку де мене не просили.Де знала - давала пораду)А вам я то бачу,як котику сметанка?
Возьмите себя в руки, успокойтесь и думайте о ребенке. Вы же не одна.
Магне Б6 в помащь

Супер)Бажаю вам надалі тримати свою нервову систему в такому тонусі?
Бо моя живе окремим життям від мене і не дає спокою ні мені ні дитині?
Магне В6 і валер'яночки випийте і все буде добре!
Вам зараз за дитину більше переживати потрібно переживати,а не за подругу.

Вам нужен совет? Как подруга! В первую очередь забирайте ее из Универа, ну не ее это. ;)
А насчёт Готивки, они и в села неведываются. Так что наличие либо отсутствие отделения , не имеет тут никакого значения. Ну если тут вообще .. что то имеет значения)

Супер)Бажаю вам надалі тримати свою нервову систему в такому тонусі?
Бо моя живе окремим життям від мене і не дає спокою ні мені ні дитині?
Ладно вы, а ребёнок то тут при чём ?
Моё любимое, мамы истерички, которые из-за своих проблем срываются на своих детях ?
Уже можете собирать деньги на хорошего психолога, он вашему ребёнку понадобится ?
Не обижайтесь, моё ИМХО
дети, для меня больная тема

Та от очікування недолугих коментарів.Я хотіла дізнатись яка контора..а не вислуховувати якийсь осуд.Треба зробити окремий розділ хейт)
Ааа..Тодi це все пояснюе!Не думала що для Вас це так принципово)))

Моё любимое, мамы истерички, которые из-за своих проблем срываются на своих детях ?
Уже можете собирать деньги на хорошего психолога, он вашему ребёнку понадобится ?
Не обижайтесь, моё ИМХО
Нет я не нервная,я впечатлительная,плакать люблю по пустякам да и плачу)Мой ребенок будет счастлив.Не надо никого)
Вам нужен совет? Как подруга! В первую очередь забирайте ее из Универа, ну не ее это. ;)
А насчёт Готивки, они и в села неведываются. Так что наличие либо отсутствие отделения , не имеет тут никакого значения. Ну если тут вообще .. что то имеет значения)
Дякую??

Я уже скидывала скрины,там без шансов..а маму так вообще.Я когда маме ее сказала о форуме...то мама говорит :" з моєю посадою на форум якийсь?щоб потім мене хтось вичислив і опозорив?".,женщина репутация
Так я не пойму- никто ничего не хочет, тогда пусть мама закроет все кредиты и точка. Деньги есть , я так понимаю. Зачем Вы тратите время и нервы свои на тех, кто сам не хочет себе помочь?

Так я не пойму- никто ничего не хочет, тогда пусть мама закроет все кредиты и точка. Деньги есть , я так понимаю. Зачем Вы тратите время и нервы свои на тех, кто сам не хочет себе помочь?
Так поняла ,завдяки Фарго , що це скоріш за все готівка.Хоч би її закрила,щоб не доставала.

Ви чому ще не пішли шопитися?
Я вже)
Я на компі кнопочками тиц,тиц)
Спеціально комп включила,щоб з вами залишатися?
Тепер сиджу і думаю,як про це сказати чоловіку,що я натицала?

Не обижайтесь, моё ИМХО
мать истеричка жена истеричка сейчас явление обыденное....

Я вже)
Кажіть воно само замовилось...той шопінг онлайн то удар по карті?

Я вже)
Не нужно ему говорить, пусть это будет маленькой тайной

Назад
Угорі