Памагити,дэбилы наступают

• Автор теми Автор теми Страшилка
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 346
  • Перегляди Перегляди 9K
Я перепрошую)я форумчанин хочу пишу,хочу ні...вам треба бачу десь злість викинути,то будь ласка

Не смійтеся,мені смішно)))

Я свои не закрыла то её точно не закрою
Просто ещё раз с ней пообщайтесь, покажите форум, может зарегестрируется.

От тiльки яка мета Вашоi писанини?Для чого нам iнфа про подругу,якa разом зi своею мамою розумнiша за всiх?
Та от очікування недолугих коментарів.Я хотіла дізнатись яка контора..а не вислуховувати якийсь осуд.Треба зробити окремий розділ хейт)

Вот, точно... Тоже про это думала. Приходят, плачут. Когда говоришь, что делать :"не мне это не подходит, я и так всё знаю, это не поможет"
Чё спрашивал тогда, не понятно??
І як завжди,ще й злюкою обізвали?

Вот, точно... Тоже про это думала. Приходят, плачут. Когда говоришь, что делать :"не мне это не подходит, я и так всё знаю, это не поможет"
Може чекає що я буду переконувати її маму,або ж навпаки візьму їх сторону і ще раз доведу слова ,які сидять в них в голові

Вы ещё не привыкли ? :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic:

А як?
Якщо людина не хоче сприймати інформацію,ще й типу:"Пішла нафіг з теми!"
Бо ви грубите) негатив вливаєте в моє і так не солодке життя)я б ніколи не сувала ніс,куди не потрібно)а ви бачу великий сін сей.Ну пишіть)

Може чекає що я буду переконувати її маму,або ж навпаки візьму їх сторону і ще раз доведу слова ,які сидять в них в голові
А в чем переубеждать маму, если у нее знакомый в МВД да и должность не позволяет регистрироваться на форуме. У вас своя позиция у них своя, не хотят они вас понимать ну и не нужно

А в чем переубеждать маму, если у нее знакомый в МВД да и должность не позволяет регистрироваться на форуме. У вас своя позиция у них своя, не хотят они вас понимать ну и не нужно
Та я вже і сама не рада,ще й людей ,як бачу тут спрягла)

Ребята,у меня подруга в шоке и слезах звонит мне в 8 утра,что весь её подъезд украсили постерами увага розшук и ее фотография, внизу номер телефона..звонит сразу сбрасывает..Кто из МФО может быть?!
Готивочка?Фин-Х? ШвидкоГроши?Кафе?
похоже на готивку!та и х*р с ним шо рассклеяли прям трагедия.....

Назад
Угорі