Особиста зустріч з колекторами!

• Автор теми Автор теми Героям Слава!!
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрий день,колектори ходять по домах !!!!!!!!!!!!!!Тільки що телефонували сусіди,по вулиці шукали адресу, стукали у ворота. якщо не помиляюсь то від сенс банку,бо говоили що відновіть виплати, можна не все відразу.

Добрий день,колектори ходять по домах !!!!!!!!!!!!!!Тільки що телефонували сусіди,по вулиці шукали адресу, стукали у ворота. якщо не помиляюсь то від сенс банку,бо говоили що відновіть виплати, можна не все відразу.
І принесли лист. З тим самим текстом. Ризикова робота в бігунів. Зараз можуть і ноги зламати... Якби там був 30 річний майстер спорту, то прислали б дівчат. Саме з тією метою, щоб не втащили.

І це не ті, що звонять і голосно пищать.

І принесли лист. З тим самим текстом. Ризикова робота в бігунів. Зараз можуть і ноги зламати... Якби там був 30 річний майстер спорту, то прислали б дівчат. Саме з тією метою, щоб не втащили.

І це не ті, що звонять і голосно пищать.
ще не знаю що залишили,ввечері подивлюся

Не прокатит. Много раз уже было

Страшные страшности. Неужели не понятно? :lol:
Шо за сміхуйочки?)?
Я чекаю історію,як колектори лізли в хату,били батьків ))Що там ще було..а підложували тюльпани)Зараз напевно бузок,бо в кожному дворі є))
Так що не смішно ващєто))???
PS:не стрималась))

Страшные страшности. Неужели не понятно? :lol:
Паяльник, кипятильник, прострілені коліна, зламані ноги, вибиті зуби і продана хата...
Але світ трошки змінився і тепер саме ці страшилки направлені на бігунків у колекторів) тепер це їх доля)

Шо за сміхуйочки?)?
Я чекаю історію,як колектори лізли в хату,били батьків ))Що там ще було..а підложували тюльпани)Зараз напевно бузок,бо в кожному дворі є))
Так що не смішно ващєто))???
PS:не стрималась))
Так я тоже этого жду. То истерический смех. От страха
Паяльник, кипятильник, прострілені коліна, зламані ноги, вибиті зуби і продана хата...
И это только начало ☝️
Але світ трошки змінився і тепер саме ці страшилки направлені на бігунків у колекторів) тепер це їх доля)
Ага)
Не работает уже

Не прокатит. Много раз уже было
я також думала а це приперлися,вдень,сусід машину ремонтував і позвонив що тиняються під воротами,але стукали дуже тихо,навіть собаки не чули . По Полтаві їздять

я також думала а це приперлися,вдень,сусід машину ремонтував і позвонив що тиняються під воротами,але стукали дуже тихо,навіть собаки не чули
Та понятно. Я ж не спорю.
К моей соседке тоже приходили многократно, только кроме нее их никто не видел. И всегда приходили, когда меня не было дома. Специально ждали, чтобы я ушел.

Назад
Угорі