- Дописи
- 15598
- Реакції
- 35920
- Бали
- 7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аха) уви розчарую шанти тут в загалі не причому зараз це мій вибір був і є і мені з ними бутиNicholas, во-первых никому не интересно. во-вторых надо было разрулить ситуацию и заступится за своих друзей, еще в первый раз, а втретьих Шанти выходи те вы уже из под ника Коли.)))
? ? ?Вечір Добрий ще раз.
Звертаюсь до всіх .Остання промова
моя .Не старайтесь кожному в догодити
Залишайтесь ти ким є кому не подобається нехай гуляють
Коли всім догождаєш воно добре до пори до часу в один момент приходиться робити вибір не завжди приємний кожен сам вирішує для себе.
Свій поступок я рахую обдуманим но для багатьох він не очікуваний вийшов.
Ань уви я допоміг осознано це фото було мо їх рук справа
Пояснювати чого так я не буду не хочу.
Вибачення тут тільки в 1 людини по прошу це в ТАНІ вибач що при спробі до помогти зробив з тебе терерора .
Хай щастить всі добра.
Ок.Звісно...))
Странно. Я думала вы вообще выбор делать не умеете. Всё по указке. Я с вам не знакома, но факт того, как вы предали своих друзей говорит о многом.Аха) уви розчарую шанти тут в загалі не причому зараз це мій вибір був і є і мені з ними бути
Пізно вже виправдовуватись? ? ?
Браво!
Основне дійсно нікому нічого не пояснювати!!!
Бути таким як є - егоїстом і сволотою, яка літом обіймалась і тулилась в Одесі, а тепер ніж в спину двом дівчатам встромив!
Мерзота ти Микола і гієна...Шкода, що сам цього не розумієш.
Почему нельзя это было выяснить в личке с Annette или в блг?Аня, я не збираюсь чимось вас компрометувати, позаяк розумію ваші почуття...
Вас образили- вам неприємно...
Зберіть, будь ласка, до купи залишки своєї гідності і залиште цей конфлікт з гордо піднятою головою.
Я саме так збираюсь зробити. Мені неприємно вас провокувати. І дана ситуація з розподілу fargo давно вийшла з під контролю... Він сам розуміє, хто є хто і обирає...) Буває... Ми там ні до чого...
Грає роль наша зовнішність, поводження і сприйняття...
Прикро, але так воно і є... Змиріться...
Блин, вот это вот знаешь самое бредовое. Я вообще человек новый, меня это не касается. Я пришла на форум с проблемами мфо и найти единомышленников. Зачем я уже вторую неделю читаю о чей-то личной жизни?))) Зачем? Эти позы, слезы, баны и выяснения, вообще не о чем.)Почему нельзя это было выяснить в личке с @Annette или в блг?
Ну хоть в цьому поводиш себе як чоловік ...Пізно вже виправдовуватись
.Но всеж розклав все зараз як повинно бути
Тогда почему мы вторую неделю обсуждаем вашу личную жизнь?)))))Я прекрасно пам'ятаю, про що форум. Тематичних питань до мене не виникало.
Вибір зроблений .Так що Виправдовуватись не буду і не бачу сенсу в цьомуСтранно. Я думала вы вообще выбор делать не умеете. Всё по указке. Я с вам не знакома, но факт того, как вы предали своих друзей говорит о многом.
Ок. Вам хорошо?) Отлично. Избавьте от подробностей, пожалуйста. Весь замес из-за вас, я думаю вы уже поняли. Так прекратите его. Не кидайте листьев в огонь.Вибір зроблений .Так що Виправдовуватись не буду і не бачу сенсу в цьому
Можно еще на телевидение пойти или канал на ютубе. Ну отдельную тему там... Понимаете о чем я?))Все вийшло за межі ЛС.
Мені було дуже неприємно слухати приниження, які Аня розповсюджувала про мене по телефону ( а це вже за межами форуму, це моє особисте життя)...
Я все сказав що хотів.Ок. Вам хорошо?) Отлично. Избавьте от подробностей, пожалуйста. Весь замес из-за вас, я думаю вы уже поняли. Так прекратите его. Не кидайте листьев в огонь.
А я никогда,не умел разгадывать,эти штуки!Любил всегда ребусы и кроссворды, но не такие.

В данной ситуации, мы с тобой полностью в равных условиях, мне тоже не удается его никак разгадать!А я никогда,не умел разгадывать,эти штуки!