Основная флудилка форума

Зі святом ,МОЇ ДОРОГІ!!!!

БОГ,велів прощати!!!! І в це свято ,я Вас прошу простити!!!!!
Роккі, надіюсь,Ви проти Бога,нічого не маєте?

Вкладення

• pozdravlenie-s-dnem-mihaila-dlya-mihaila-otkrytka.webp
    pozdravlenie-s-dnem-mihaila-dlya-mihaila-otkrytka.webp
    18.7 Кб · Перегляди: 14
Колян ти просто супер...шанті ці питання можна було рішити в лічкі при чому без проблем

Nicholas, во-первых никому не интересно. во-вторых надо было разрулить ситуацию и заступится за своих друзей, еще в первый раз, а втретьих Шанти выходи те вы уже из под ника Коли.)))
Аха) уви розчарую шанти тут в загалі не причому зараз це мій вибір був і є і мені з ними бути

Вечір Добрий ще раз.
Звертаюсь до всіх .Остання промова
моя .Не старайтесь кожному в догодити
Залишайтесь ти ким є кому не подобається нехай гуляють
Коли всім догождаєш воно добре до пори до часу в один момент приходиться робити вибір не завжди приємний кожен сам вирішує для себе.
Свій поступок я рахую обдуманим но для багатьох він не очікуваний вийшов.
Ань уви я допоміг осознано це фото було мо їх рук справа
Пояснювати чого так я не буду не хочу.
Вибачення тут тільки в 1 людини по прошу це в ТАНІ вибач що при спробі до помогти зробив з тебе терерора .
Хай щастить всі добра.
? ? ?
Браво!
Основне дійсно нікому нічого не пояснювати!!!
Бути таким як є - егоїстом і сволотою, яка літом обіймалась і тулилась в Одесі, а тепер ніж в спину двом дівчатам встромив!
Мерзота ти Микола і гієна...Шкода, що сам цього не розумієш.

Ок.
Есть вопрос лично от меня.
Вы еще долго будете позорить Admin ? Как модер? Почему он всегда за вас жар разгребает? Вы приходите туда, где вас не ждут, наводите шороха, провоцируете, пользуетесь положением. Ничего толком не объяснив, не уточнив, самовольно всех забанив и уходите, строите из себя жертву, надев всё белое. Вы помните о чём форум, вообще? Вы не считаете это низким прятаться за чужую спину, когда сами виноваты. ?

Аха) уви розчарую шанти тут в загалі не причому зараз це мій вибір був і є і мені з ними бути
Странно. Я думала вы вообще выбор делать не умеете. Всё по указке. Я с вам не знакома, но факт того, как вы предали своих друзей говорит о многом.

? ? ?
Браво!
Основне дійсно нікому нічого не пояснювати!!!
Бути таким як є - егоїстом і сволотою, яка літом обіймалась і тулилась в Одесі, а тепер ніж в спину двом дівчатам встромив!
Мерзота ти Микола і гієна...Шкода, що сам цього не розумієш.
Пізно вже виправдовуватись
.Но всеж розклав все зараз як повинно бути

Аня, я не збираюсь чимось вас компрометувати, позаяк розумію ваші почуття...
Вас образили- вам неприємно...
Зберіть, будь ласка, до купи залишки своєї гідності і залиште цей конфлікт з гордо піднятою головою.
Я саме так збираюсь зробити. Мені неприємно вас провокувати. І дана ситуація з розподілу fargo давно вийшла з під контролю... Він сам розуміє, хто є хто і обирає...) Буває... Ми там ні до чого...
Грає роль наша зовнішність, поводження і сприйняття...
Прикро, але так воно і є... Змиріться...
Почему нельзя это было выяснить в личке с Annette или в блг?

Почему нельзя это было выяснить в личке с @Annette или в блг?
Блин, вот это вот знаешь самое бредовое. Я вообще человек новый, меня это не касается. Я пришла на форум с проблемами мфо и найти единомышленников. Зачем я уже вторую неделю читаю о чей-то личной жизни?))) Зачем? Эти позы, слезы, баны и выяснения, вообще не о чем.)

Я прекрасно пам'ятаю, про що форум. Тематичних питань до мене не виникало.
Тогда почему мы вторую неделю обсуждаем вашу личную жизнь?)))))
Так вы не ответили. Вы не считаете низким пользоваться положением?

Странно. Я думала вы вообще выбор делать не умеете. Всё по указке. Я с вам не знакома, но факт того, как вы предали своих друзей говорит о многом.
Вибір зроблений .Так що Виправдовуватись не буду і не бачу сенсу в цьому

Вибір зроблений .Так що Виправдовуватись не буду і не бачу сенсу в цьому
Ок. Вам хорошо?) Отлично. Избавьте от подробностей, пожалуйста. Весь замес из-за вас, я думаю вы уже поняли. Так прекратите его. Не кидайте листьев в огонь.
Post automatically merged:

Все вийшло за межі ЛС.
Мені було дуже неприємно слухати приниження, які Аня розповсюджувала про мене по телефону ( а це вже за межами форуму, це моє особисте життя)...
Можно еще на телевидение пойти или канал на ютубе. Ну отдельную тему там... Понимаете о чем я?))

Ок. Вам хорошо?) Отлично. Избавьте от подробностей, пожалуйста. Весь замес из-за вас, я думаю вы уже поняли. Так прекратите его. Не кидайте листьев в огонь.
Я все сказав що хотів.

Admin, прими мои соболезнования, за то что твои старания и данный ресурс используется не по назначению. :facepalm:

А я никогда,не умел разгадывать,эти штуки!
В данной ситуации, мы с тобой полностью в равных условиях, мне тоже не удается его никак разгадать!
В математическом классе у нас это называли "задача со звёздочкой"))

Скільки ж людей було втянуто в це все???
Якщо зараз ,Ви не розберетеся,
То форум піде в прірву...
Новачкі занепокоєні...
Роккі,Ви розумієте,що новачкі в ЛК спілкуються з забаненими форумчанами... Як їм????? Мої мене просять не влізати ,...... Ви своїми діями ставите їх у глухий кут...

І ще запитання.. Ви розібрались з тим запитом який я Вам надала???? Ви мене не проінформували ,і людину,яка прос

Яка надала інформацію!!?

Shanti, Що для вас, як модератора форума важливіше : щоб вас боялись чи поважали ???
Нашого Адміна глибоко і беззаперечно поважають всі без вийнятку форумчани, проте ніхто не боїться!!!
А чому?! Все просто : він проффесіонал своєї справи і (при наймі за 7 міс, що я перебуаю на форумі) жодного разу не дозволив собі чогось особистого на форумі.
Завжди йде на контакт, завжди допоможе, завжди підскаже ... І НІЧОГО ОСОБИСТОГО!!! Ніколи. За це його всі люблять і поважають.
Ось це найвища винагорода для людей, які мають якийсь вплив на інших людей - в даному випадку : форум.
А чого ви прагнете ?

Назад
Угорі