Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Куплю два, одне око заклеїть чимось Перлик))))))) Фантазія в неї ще та)))))))А где ж Вы такой найдете? Трехглазый?
Шо за звір ? "Гока" ... Не відповідай ))Дожилася,я під наглядом)))))))
Та вже ж куди я дінусь від всевидячого Гока)))))))
Треба подивитись, що пишуть у вікіпедиці)))Ні. ))) А як його правильно використовувати ?
Как запасное колесо в машине)))Ні. ))) А як його правильно використовувати ?
Шо за звір ? "Гока" ... Не відповідай ))
? мовчу))))Я не наважуюсь ... в моєму віці то є трохи травматично на психоемоційному рівні ))Треба подивитись, що пишуть у вікіпедиці)))
Не поверите, там будет написано, глазом можно смотреть.Треба подивитись, що пишуть у вікіпедиці)))
Та ви шо? У вікіпедиці?Не поверите, там будет написано, глазом можно смотреть.
А можно пиво открыватьНе поверите, там будет написано, глазом можно смотреть.
Психоемоційний травматік-шо за ружйо!????))))))) Це з віком визначається???????))))))))))))Я не наважуюсь ... в моєму віці то є трохи травматично на психоемоційному рівні ))
Или присматривать,за двумя остальными.Не поверите, там будет написано, глазом можно смотреть.
Это не я придумала, так там написано. ))))Та ви шо? У вікіпедиці?
Навіть не уявляю собі, як ним можна дивитись
у вікіпедії, что у вікіпедиці?Это не я придумала, так там написано. ))))
Розгулялась фантазія)))))))А можно пиво открывать
Он и так запасной)
Я сам прозрел, увидев трехглазого ВаЛиКоКто-то заходит в первый раз и взрывает себе мозг ничего не понимая,куда он попал.??
Тобі дозволяю перекручувати словосполучення ... ?Психоемоційний травматік-шо за ружйо!????))))))) Це з віком визначається???????))))))))))))
То то я смотрю, шо это Вы с ошибками пишите... ))у вікіпедії, что у вікіпедиці?