Рокки
Форумчанин
- Дописи
- 1009
- Реакції
- 1092
- Бали
- 303
Рокки не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А то)о какие люди!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А то)о какие люди!
Вы шо опять узрели? ТО не я ))) Обращайтесь в Антимонопольный коммитет ))Узрела таки! Я тоже подумала об этом
Ты чё материшься?Вы шо опять узрели? ТО не я ))) Обращайтесь в Антимонопольный коммитет ))
Обязательно, напишу им!Все претензии к фармацевтической фирме "Дарница" ))
Да, я очень винимательная! ))Узрела таки! Я тоже подумала об этом
То не мат а "Українськи епітети"...Ты чё материшься?
Хотілося б краще(((( Але вона в мене боєць!!!!!Просто я, добрый!как мама?
Дякую)))) я думками вже там,мій Перлик в школі вазона розбила....... Докажіть що це я........)))))))Просто я, швидкої дороги,додому.
Хай ! Бери коврик з собою, бо в них нема ))Дякую)))) я думками вже там,мій Перлик в школі вазона розбила....... Докажіть що це я........)))))))
А не само воно.....))))))))
Йду завтра в школу на коврик)))))
Такие вещи,в школах-это расходный материал!Дякую)))) я думками вже там,мій Перлик в школі вазона розбила....... Докажіть що це я........)))))))
Є новенький,на перше вересня куплений)))))) як відчувала,що знадобиться,і неодноразово))))))Хай ! Бери коврик з собою, бо в них нема ))
О,ідея ...)))))) Буду так говорити)))Такие вещи,в школах-это расходный материал!
Всё,для детей!
Для початку покажи їм лише фото коврика ))Є новенький,на перше вересня куплений)))))) як відчувала,що знадобиться,і неодноразово))))))
Та вже в школі)))))) на почесному місці лежить)))))))Для початку покажи їм лише фото коврика ))
вы так далеко ездите каждый день?Дякую)))) я думками вже там,мій Перлик в школі вазона розбила....... Докажіть що це я........)))))))
40кмвы так далеко ездите каждый день?
не так страшно я как то ехал 3500 и через месяц 3500 назад!самое худшее что я в тот момент не пил!
Це як подивитися)))))) як би випили ,і оком не мигнули,а вже треба лижі готувати,..... А тверезому і ніч довга))))))))))) а про дорогу і мовчу.....не так страшно я как то ехал 3500 и через месяц 3500 назад!самое худшее что я в тот момент не пил!
Жесткая школа у тебя была. )))не так страшно я как то ехал 3500 и через месяц 3500 назад!самое худшее что я в тот момент не пил!
Відкрию тобі тайну :Це як подивитися)))))) як би випили ,і оком не мигнули,а вже треба лижі готувати,..... А тверезому і ніч довга))))))))))) а про дорогу і мовчу.....
Знаю ,їздила. Майже всю Польщу об'їздила,а в Києві не була ((((((

Той Київ біля Гданська))
да брат! вагоны этап за этапом!Жесткая школа у тебя была. )))
Post automatically merged:
Відкрию тобі тайну :Той Київ біля Гданська))
Балтику бачила? Ото там![]()