Основная флудилка форума

Ти зараз серЙОзно ??? Фахівець ??? В "голове" ни бум-бум ... як би ти хоча би розумів, те що ти зараз видав "в любЫх количествах"... ти бачив як рятують людину від хімічної інтоксикації ??? І що з нею потім відбувається ???

Ви звернули увагу зовсім не на тих пару слів.Можливо , я не зовсім правильно там виразився.Але,думаю,дурню зрозуміло,шо "в любых количествах" організм не витримає.Там я мав на увазі(чи хотів мати) тривалість вживання,а не кількість
Post automatically merged:

Нет, если бы сам не видел, не говорил бы

Да я пошутил,видимо неудачно,не обращай внимания ;)

Я надею, полторашечку рюмашечки, а не бутылочки....
Моя сраная интелигентная душа возжелала сидрика) Литрушечки показалось мало, решил еще добрать ☺ Чую что-то, что попрусь сейчас в ночной ларчик 24/7 за дозаправочкой)

Проте амфетамін і метамфетамін зовсім різні речі.

І так,про "панацеї","добрі штуки"і чудові речі я не написав ні слова
N06BA01 і ‎C10H15N... ТИ розбираєшся в хімії ??? ... різні складові і відповідно різна дія ( ТА ТИ шО!!!) Класна штука - дітям просто треба виписуати!

Ви звернули увагу зовсім не на тих пару слів.Можливо , я не зовсім правильно там виразився.Але,думаю,дурню зрозуміло,шо "в любых количествах" організм не витримає.Там я мав на увазі(чи хотів мати) тривалість вживання,а не кількість

Да я пошутил,видимо неудачно,не обращай внимания ;)
Карапузик! Бетмен ты наш! Все уже всё поняли! Расскажи лучше, что в лаваше такое интересное было (ингредиенты)...

Моя сраная интелигентная душа возжелала сидрика) Литрушечки показалось мало, решил еще добрать ☺ Чую что-то, что попрусь сейчас в ночной ларчик 24/7 за дозаправочкой)
тебе уже хватит...уже надо люлю готовить

N06BA01 і ‎C10H15N... ТИ розбираєшся в хімії ??? ... різні складові і відповідно різна дія ( ТА ТИ шО!!!) Класна штука - дітям просто треба виписуати!

Дія однакова-різний вплив на організм.Вибачте,але якщо ви хімік-теоретик,то нам немає про що говорити.

Повторюсь третій раз:покажіть мені де я писав про класну штуку?!

Дітей треба п**дити ногами, якщо вони до такої х##ти руки тянуть...

Ну сидрчик можно. Вот блин, поздновато и далековато....

Дія однакова-різний вплив на організм.Вибачте,але якщо ви хімік-теоретик,то нам немає про що говорити.

Від мета ще від людини починає аптекою смердіти. Наче від колхозніка в метро потом, тільки аптекою...

Господи уже на химию перешли... ану хватит.. здалась вам эта наркота.... что вы спорите

Карапузик! Бетмен ты наш! Все уже всё поняли! Расскажи лучше, что в лаваше такое интересное было (ингредиенты)...

Целый день спал-целая ночь впереди.Машины нету поэтому сижу на работе.Мне скучно,да и вещи которые я написал,я более чем уверен,что если и знают тут,то единицы.А вопрос куда серьёзней алкашных бредней.

Заправленный буряк,пару ломтиков квашеного огурца,капуста,лук и мясо.Может что-то ещё,я особо ни разу не вникал,но могу завтра разобрать и наглядно продемонстрировать :lol:

тебе уже хватит...уже надо люлю готовить
Мне завтра ехать домой и в огороде копаться... От этой мысли хочется нажраться)

Ну сидрчик можно. Вот блин, поздновато и далековато....
Та у меня на районе 5 минут ходьбы)

Назад
Угорі