Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я надею, полторашечку рюмашечки, а не бутылочки....Я уже тяпнул полторашечку)
Ти зараз серЙОзно ??? Фахівець ??? В "голове" ни бум-бум ... як би ти хоча би розумів, те що ти зараз видав "в любЫх количествах"... ти бачив як рятують людину від хімічної інтоксикації ??? І що з нею потім відбувається ???
Нет, если бы сам не видел, не говорил бы
че от коллектива отбился... мог бы и предложитьЯ уже тяпнул полторашечку)
Моя сраная интелигентная душа возжелала сидрика) Литрушечки показалось мало, решил еще добрать ☺ Чую что-то, что попрусь сейчас в ночной ларчик 24/7 за дозаправочкой)Я надею, полторашечку рюмашечки, а не бутылочки....
N06BA01 і C10H15N... ТИ розбираєшся в хімії ??? ... різні складові і відповідно різна дія ( ТА ТИ шО!!!) Класна штука - дітям просто треба виписуати!Проте амфетамін і метамфетамін зовсім різні речі.
І так,про "панацеї","добрі штуки"і чудові речі я не написав ні слова
Карапузик! Бетмен ты наш! Все уже всё поняли! Расскажи лучше, что в лаваше такое интересное было (ингредиенты)...Ви звернули увагу зовсім не на тих пару слів.Можливо , я не зовсім правильно там виразився.Але,думаю,дурню зрозуміло,шо "в любых количествах" організм не витримає.Там я мав на увазі(чи хотів мати) тривалість вживання,а не кількість
Post automatically merged:
Да я пошутил,видимо неудачно,не обращай внимания![]()
тебе уже хватит...уже надо люлю готовитьМоя сраная интелигентная душа возжелала сидрика) Литрушечки показалось мало, решил еще добрать ☺ Чую что-то, что попрусь сейчас в ночной ларчик 24/7 за дозаправочкой)
N06BA01 і C10H15N... ТИ розбираєшся в хімії ??? ... різні складові і відповідно різна дія ( ТА ТИ шО!!!) Класна штука - дітям просто треба виписуати!
Дітей треба п**дити ногами, якщо вони до такої х##ти руки тянуть...N06BA01 і C10H15N... ТИ розбираєшся в хімії ??? ... різні складові і відповідно різна дія ( ТА ТИ шО!!!) Класна штука - дітям просто треба виписуати!
Ну сидрчик можно. Вот блин, поздновато и далековато....Моя сраная интелигентная душа возжелала сидрика) Литрушечки показалось мало, решил еще добрать ☺ Чую что-то, что попрусь сейчас в ночной ларчик 24/7 за дозаправочкой)
Від мета ще від людини починає аптекою смердіти. Наче від колхозніка в метро потом, тільки аптекою...Дія однакова-різний вплив на організм.Вибачте,але якщо ви хімік-теоретик,то нам немає про що говорити.
Повторюсь третій раз:покажіть мені де я писав про класну штуку?!
Господи уже на химию перешли... ану хватит.. здалась вам эта наркота.... что вы споритеДія однакова-різний вплив на організм.Вибачте,але якщо ви хімік-теоретик,то нам немає про що говорити.
Повторюсь третій раз:покажіть мені де я писав про класну штуку?!
Карапузик! Бетмен ты наш! Все уже всё поняли! Расскажи лучше, что в лаваше такое интересное было (ингредиенты)...

Мне завтра ехать домой и в огороде копаться... От этой мысли хочется нажраться)тебе уже хватит...уже надо люлю готовить
Та у меня на районе 5 минут ходьбы)Ну сидрчик можно. Вот блин, поздновато и далековато....
проїхали... я тобі не татко... проте, думаю, ми порозумілись ...Ви звернули увагу зовсім не на тих пару слів.