Основная флудилка форума

Neo , Yana Yana И я по вам уже очень соскучилась и по Анет!
Всё хорошо у нас! Не без приключений конечно,но домой добрались!!!!Сейчас лежим в окружении своего зоопарка! Они нас встрели счастливым собачим лаем и требователтным кошачьи урчанием)))

Neo , Yana Yana И я по вам уже очень соскучилась и по Анет!
Всё хорошо у нас! Не без приключений конечно,но домой добрались!!!!Сейчас лежим в окружении своего зоопарка! Они нас встрели счастливым собачим лаем и требователтным кошачьи урчанием)))
И мы тут все соскучились? Так а ты с малой была?

Я так підозрюю, що помічник той, що менш загорілий?
дивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційно
Post automatically merged:

Кому не спиться???
на дроті

Да с моим рыжим Чудом)))))) Она мои ум ,честь и совесть)))
Я только добралась ответить. Что-то я торможу в последнее время и состояние не ок.
Вообще круто, что вы такие подруги) тоже помню как с мамой любила везде быть вместе.

дивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційно

на дроті
так

на дроті

Ууу СБУ вже виїжджає???

До речі,в наш час "вичислю по ip" ,то вже не смішно,а страшно.

на дроті
Ага... Цікава пропозиція))
А якщо я в нас в автошколі проходила навчання?

Ага... Цікава пропозиція))
А якщо я в нас в автошколі проходила навчання?
різнийці нема де проходили якщо я зрозумів в мене є трішки роботи все залежить від вас мені чесно нічого не потрібно

Ну знайшли чим налякати!)))

Ну про айпі,то не жарт був)Через gps можуть дізнатися ваш весь маршрут за день.
Зрозуміло,що для нас з вами загрози з цього мало.
Але сам факт ,що а наш час рядовий житель планети абсолютно не захищений .

Я розумію, що не жарт...

да ладно вот номер 0671758621

Назад
Угорі