- Дописи
- 9257
- Рішення
- 1
- Реакції
- 26995
- Бали
- 2693
LeTa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да с моим рыжим Чудом)))))) Она мои ум ,честь и совесть)))И мы тут все соскучились? Так а ты с малой была?
дивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційноЯ так підозрюю, що помічник той, що менш загорілий?
на дротіКому не спиться???
Я только добралась ответить. Что-то я торможу в последнее время и состояние не ок.Да с моим рыжим Чудом)))))) Она мои ум ,честь и совесть)))
такдивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційно
Post automatically merged:
на дроті
дивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційно
на дроті
Ага... Цікава пропозиція))дивись в мене е змога допомогти з робити права зрозумій сама зара права дають на 2 роки омеженя шв до 70км якщо порушуеш 2-3 раза на перездачу екзамена відправляють у нас в місті можна зробити все . все офіційно
на дроті
аха повір тобі прямо сказати чи культурноУуу СБУ вже виїжджає???
До речі,в наш час "вичислю по ip" ,то вже не смішно,а страшно.
Ну знайшли чим налякати!)))Ууу СБУ вже виїжджає???
До речі,в наш час "вичислю по ip" ,то вже не смішно,а страшно.
Як душа бажаєаха повір тобі прямо сказати чи культурно
різнийці нема де проходили якщо я зрозумів в мене є трішки роботи все залежить від вас мені чесно нічого не потрібноАга... Цікава пропозиція))
А якщо я в нас в автошколі проходила навчання?
Навіть так...!)))різнийці нема де проходили якщо я зрозумів в мене є трішки роботи все залежить від вас мені чесно нічого не потрібно
Ну знайшли чим налякати!)))
Я розумію, що не жарт...Ну про айпі,то не жарт був)Через gps можуть дізнатися ваш весь маршрут за день.
Зрозуміло,що для нас з вами загрози з цього мало.
Але сам факт ,що а наш час рядовий житель планети абсолютно не захищений .
мені не важко е змогаНавіть так...!)))
Добре, подумаю і дам вам знати...
Я не сплю, но настроение примерно такое:
да ладно вот номер 0671758621Ну про айпі,то не жарт був)Через gps можуть дізнатися ваш весь маршрут за день.
Зрозуміло,що для нас з вами загрози з цього мало.
Але сам факт ,що а наш час рядовий житель планети абсолютно не захищений .