Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дарова) ты уже с нашими сестрами)?Всем доброе утро![]()
только заехал в ОдессуДарова) ты уже с нашими сестрами)?
Хорошо отдохнуть)только заехал в Одессу
Обязательно ?Хорошо отдохнуть)
И за тех к то не смог поехать тоже оторвись)
Ага, знаю, была там пару раз. ))На золотом берегу тоже работал месяца три в забегаловке.Бризмарин вроде называлась
Добро пожаловать! )))только заехал в Одессу
Привет! Хорошего тебе отдыха!Всем доброе утро![]()
Так,встаю рано. Позмінно працюю. І я також розмовляю по польські. Проживала там 6 роківЭто вы на работу в такую рань каждый день встаёте?Доброго ранку.Вже заплутався по якому писати,бо то на українській розмовляю,то по русски,а то по польски
Здравствуйте).уже не утро. дрисьте всем. никада не думала шо сотрудники водоканала ведут себя как калы. то приперлись без попередження. седня обещались быть в девять оо. я как д*pa с помытой шеей до 2 часов у калитки сидела. весь зад отсидела (а он у меня немаленький) и ничяго![]()

В кого є інфа що робити? Що чекати від прокуратури?Всім привіт. Потрібна допомога може в когось була така ситуація коли брала займи залишала номер знайомої це горе чудо почали діставати дзвінками воно змінило номер і в вайбері всіх повідомило про це, а кали їй туди писали і ось останній тиждень воно в істериці шукає мене знайомим сказала що написала на мене заяву до прокуратури щоб мене змусили щось там зробити
бо їй дзвонять і на двері клеють листки але не мені ні моїм родичам ніхто нічого не клеїть і коли дзвонять просто черниці список.
Я уже гдето писал в темах, что ЖКХ - те же коллекторы, только в профиль ))уже не утро. дрисьте всем. никада не думала шо сотрудники водоканала ведут себя как калы. то приперлись без попередження. седня обещались быть в девять оо. я как д*pa с помытой шеей до 2 часов у калитки сидела. весь зад отсидела (а он у меня немаленький) и ничяго![]()
Брешет она. Не клеят они контактным на двери ничего, это манипуляция, чтоб вы заплатили. Ну и прокуратура, которая занимается звонками от мфо...вы сами в это верите? Не парьтесь.Всім привіт. Потрібна допомога може в когось була така ситуація коли брала займи залишала номер знайомої це горе чудо почали діставати дзвінками воно змінило номер і в вайбері всіх повідомило про це, а кали їй туди писали і ось останній тиждень воно в істериці шукає мене знайомим сказала що написала на мене заяву до прокуратури щоб мене змусили щось там зробити
бо їй дзвонять і на двері клеють листки але не мені ні моїм родичам ніхто нічого не клеїть і коли дзвонять просто черниці список.
Post automatically merged:
В кого є інфа що робити? Що чекати від прокуратури?
Нічого не чекати.Нема складу злочину щодо вас.Те що ви залишили номер знайомої звісно косяк, проте не для копів.Тим більше, що вона змінила номер - а ті далі наярюють. От на це вони вже права не мають.Нехай розбирається з тими хто звонить.Ви тут вже нідочого.В кого є інфа що робити? Що чекати від прокуратури?
Отож нельзя походуТак, я напляжилась, уже здесь, что за флуд не по теме? Вообще, что ли Вас нельзя одних оставлять?! )))
Принято, исправимся! ))Отож нельзя походу