Основная флудилка форума

На золотом берегу тоже работал месяца три в забегаловке.Бризмарин вроде называлась
Ага, знаю, была там пару раз. ))
Post automatically merged:

только заехал в Одессу
Добро пожаловать! )))

Это вы на работу в такую рань каждый день встаёте?Доброго ранку.Вже заплутався по якому писати,бо то на українській розмовляю,то по русски,а то по польски
Так,встаю рано. Позмінно працюю. І я також розмовляю по польські. Проживала там 6 років

уже не утро. дрисьте всем. никада не думала шо сотрудники водоканала ведут себя как калы. то приперлись без попередження. седня обещались быть в девять оо. я как д*pa с помытой шеей до 2 часов у калитки сидела. весь зад отсидела (а он у меня немаленький) и ничяго :mad:

Привет.Подскажте можно ли писать заяву на возврат средств если брались деньги в конторе и договор подписывался от руки? Готивка

уже не утро. дрисьте всем. никада не думала шо сотрудники водоканала ведут себя как калы. то приперлись без попередження. седня обещались быть в девять оо. я как д*pa с помытой шеей до 2 часов у калитки сидела. весь зад отсидела (а он у меня немаленький) и ничяго :mad:
Здравствуйте).

Шото пока банда загорает в Одессе, флудилка затихла, аж как то грустно:cray:

Всім привіт. Потрібна допомога може в когось була така ситуація коли брала займи залишала номер знайомої це горе чудо почали діставати дзвінками воно змінило номер і в вайбері всіх повідомило про це, а кали їй туди писали і ось останній тиждень воно в істериці шукає мене знайомим сказала що написала на мене заяву до прокуратури щоб мене змусили щось там зробити
бо їй дзвонять і на двері клеють листки але не мені ні моїм родичам ніхто нічого не клеїть і коли дзвонять просто черниці список.

Всім привіт. Потрібна допомога може в когось була така ситуація коли брала займи залишала номер знайомої це горе чудо почали діставати дзвінками воно змінило номер і в вайбері всіх повідомило про це, а кали їй туди писали і ось останній тиждень воно в істериці шукає мене знайомим сказала що написала на мене заяву до прокуратури щоб мене змусили щось там зробити
бо їй дзвонять і на двері клеють листки але не мені ні моїм родичам ніхто нічого не клеїть і коли дзвонять просто черниці список.
В кого є інфа що робити? Що чекати від прокуратури?

Я уже гдето писал в темах, что ЖКХ - те же коллекторы, только в профиль ))

Брешет она. Не клеят они контактным на двери ничего, это манипуляция, чтоб вы заплатили. Ну и прокуратура, которая занимается звонками от мфо...вы сами в это верите? Не парьтесь.

Нічого не чекати.Нема складу злочину щодо вас.Те що ви залишили номер знайомої звісно косяк, проте не для копів.Тим більше, що вона змінила номер - а ті далі наярюють. От на це вони вже права не мають.Нехай розбирається з тими хто звонить.Ви тут вже нідочого.

Так, я напляжилась, уже здесь, что за флуд не по теме? Вообще, что ли Вас нельзя одних оставлять?! )))

Назад
Угорі