Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
От інтерес но,а у кентавра між ног конячих,чи там де чоловіче тіло закінчується?А надо шоб було до колен?то вже буде кентавр
![]()
Цікаві тебе думки відвідуютьОт інтерес но,а у кентавра між ног конячих,чи там де чоловіче тіло закінчується?
От треба тобі до суті докопатися,ми труси Шварцнегера обсуждаємоЯ думаю, що це не реальне фото. Скоріше всього робота ШІ. По віку вони не можуть бути разом на цьому фото.
На два тіла один конячий? ЦікавоЦікаві тебе думки відвідуютья коли Ксену дивився то там нижче чоловічого ніби нічого не було
![]()
Скажи... труси їй ті здалися... одна про труси, другій все мале кабачок подавайОт треба тобі до суті докопатися,ми труси Шварцнегера обсуждаємо
На два тіла один конячий? Цікаво
Нормальні жіночі розмови,шо щє нам обговорювати?Скажи... труси їй ті здалися... одна про труси, другій все мале кабачок подавай![]()
Котів, собак. Як рушник хрестиком вишити, шкарпеточки звязатиНормальні жіночі розмови,шо щє нам обговорювати?
От не повіриш,так і думала,що відповіш:хрестиком вишивать. Нема світла. А шкарпеток у мене куча:і в'язаних(жінки в'яжуть,хлопцям передають),і фабричних,з відповідними написами,ті що не для продажуКотів, собак. Як рушник хрестиком вишити, шкарпеточки звязати![]()
Ну і в мене нема світлаОт не повіриш,так і думала,що відповіш:хрестиком вишивать. Нема світла. А шкарпеток у мене куча:і в'язаних(жінки в'яжуть,хлопцям передають),і фабричних,з відповідними написами,ті що не для продажу
От я дурна,не тим зайнята,як світло дають,вночі дають і як придурошна кидаюся усе вмикати,навіть стіралку було запускалаНу і в мене нема світла
Вночі дають зазвичай, мабуть щоб самогон гнати![]()
Ми раді за тебе,чесноЯ на праці і світло тут постійно. Тепло 22 градусів.
Хворі не мерзнуть і ми теж в теплі.Ми раді за тебе,чесно
ГрійсяХворі не мерзнуть і ми теж в теплі.
Ну диви який графік: вночі женеш а вдень дигустуєшОт я дурна,не тим зайнята,як світло дають,вночі дають і як придурошна кидаюся усе вмикати,навіть стіралку було запускала
А на роботу коли ходити? Ділєма. Твій графік мені більше подобаєтьсяНу диви який графік: вночі женеш а вдень дигустуєш![]()
Робота, робота... ну потім якось.А на роботу коли ходити? Ділєма. Твій графік мені більше подобається
Делал)))Это ты ещё бронхоскопию не делал![]()
По поводу обработки - если нет потенциальной угрозы - не нужно лишний раз печень нагружать. Сейчас мороз, блохи в подвале теоретически могут быть, но опасность только в том случае, если ты его туда водишь. Если нет- не нужно, блохи и клещи сейчас в анабиозе. Поверь мне, я уже 1.5 года в этой сфере работаю. А, кстати, чем обычно обрабатываешь?В
А з підвалу? Ось про що треба думати!
Просто я Річіка в цьому місяці не обробила від кліщів і блох. І думаю,може й не треба?
Спеціально вернулася передивилася-то труси такі,оптіческій обман зренія
И как ощущение? Я уже 15 лет не могу забыть эту процедуру....Делал)))
Это было 30 лет назад. Под общим наркозом. Да там целый комплекс мне делали...И как ощущение? Я уже 15 лет не могу забыть эту процедуру....![]()
В мене на роботі лак новий в шкафові стоїть,тре йти.Робота, робота... ну потім якось.
Сімпаріка,кожні 5 тижнів,в від глистів не знаю шо, ветеринар даєПо поводу обработки - если нет потенциальной угрозы - не нужно лишний раз печень нагружать. Сейчас мороз, блохи в подвале теоретически могут быть, но опасность только в том случае, если ты его туда водишь. Если нет- не нужно, блохи и клещи сейчас в анабиозе. Поверь мне, я уже 1.5 года в этой сфере работаю. А, кстати, чем обычно обрабатываешь?
И как ощущение? Я уже 15 лет не могу забыть эту процедуру....![]()