Основная флудилка форума

Я думаю, що це не реальне фото. Скоріше всього робота ШІ. По віку вони не можуть бути разом на цьому фото.

От інтерес но,а у кентавра між ног конячих,чи там де чоловіче тіло закінчується?
Цікаві тебе думки відвідують:) я коли Ксену дивився то там нижче чоловічого ніби нічого не було:)

Я думаю, що це не реальне фото. Скоріше всього робота ШІ. По віку вони не можуть бути разом на цьому фото.
От треба тобі до суті докопатися,ми труси Шварцнегера обсуждаємо

Цікаві тебе думки відвідують:) я коли Ксену дивився то там нижче чоловічого ніби нічого не було:)
На два тіла один конячий? Цікаво

От треба тобі до суті докопатися,ми труси Шварцнегера обсуждаємо

На два тіла один конячий? Цікаво
Скажи... труси їй ті здалися... одна про труси, другій все мале кабачок подавай:)

Котів, собак. Як рушник хрестиком вишити, шкарпеточки звязати:)
От не повіриш,так і думала,що відповіш:хрестиком вишивать. Нема світла. А шкарпеток у мене куча:і в'язаних(жінки в'яжуть,хлопцям передають),і фабричних,з відповідними написами,ті що не для продажу

От не повіриш,так і думала,що відповіш:хрестиком вишивать. Нема світла. А шкарпеток у мене куча:і в'язаних(жінки в'яжуть,хлопцям передають),і фабричних,з відповідними написами,ті що не для продажу
Ну і в мене нема світла:)

Вночі дають зазвичай, мабуть щоб самогон гнати:)

Ну і в мене нема світла:)

Вночі дають зазвичай, мабуть щоб самогон гнати:)
От я дурна,не тим зайнята,як світло дають,вночі дають і як придурошна кидаюся усе вмикати,навіть стіралку було запускала

Я на праці і світло тут постійно. Тепло 22 градусів.
Ми раді за тебе,чесно

От я дурна,не тим зайнята,як світло дають,вночі дають і як придурошна кидаюся усе вмикати,навіть стіралку було запускала
Ну диви який графік: вночі женеш а вдень дигустуєш:)

В

А з підвалу? Ось про що треба думати!

Просто я Річіка в цьому місяці не обробила від кліщів і блох. І думаю,може й не треба?

Спеціально вернулася передивилася-то труси такі,оптіческій обман зренія
По поводу обработки - если нет потенциальной угрозы - не нужно лишний раз печень нагружать. Сейчас мороз, блохи в подвале теоретически могут быть, но опасность только в том случае, если ты его туда водишь. Если нет- не нужно, блохи и клещи сейчас в анабиозе. Поверь мне, я уже 1.5 года в этой сфере работаю. А, кстати, чем обычно обрабатываешь?

И как ощущение? Я уже 15 лет не могу забыть эту процедуру....:confused:

Робота, робота... ну потім якось.
В мене на роботі лак новий в шкафові стоїть,тре йти.
Усім привіт

По поводу обработки - если нет потенциальной угрозы - не нужно лишний раз печень нагружать. Сейчас мороз, блохи в подвале теоретически могут быть, но опасность только в том случае, если ты его туда водишь. Если нет- не нужно, блохи и клещи сейчас в анабиозе. Поверь мне, я уже 1.5 года в этой сфере работаю. А, кстати, чем обычно обрабатываешь?

И как ощущение? Я уже 15 лет не могу забыть эту процедуру....:confused:
Сімпаріка,кожні 5 тижнів,в від глистів не знаю шо, ветеринар дає

Назад
Угорі