Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви задаєте питання не в тій темі. Тут просто картинки.Підкажіть як це розуміти? Тут вони самі кажуть , що надані мною документи свідчать статус військовослужбовця. Та просять, ще документи і в списанні % відмовили.
Оскільки я контрактник і не надав довідку про "нуль", «УБД» вони вважають, що підстав для пільг немає.
Виконання обов'язків служби в особливий період за контрактом вже є участю у таких заходах, навіть якщо я не в окопі. МФО намагаються звузити закон до "участі в бойових діях", що є порушенням прав контрактників.
Писати скаргу до НБУ?
Підкажіть як це розуміти? Тут вони самі кажуть , що надані мною документи свідчать статус військовослужбовця. Та просять, ще документи і в списанні % відмовили.
Оскільки я контрактник і не надав довідку про "нуль", «УБД» вони вважають, що підстав для пільг немає.
Виконання обов'язків служби в особливий період за контрактом вже є участю у таких заходах, навіть якщо я не в окопі. МФО намагаються звузити закон до "участі в бойових діях", що є порушенням прав контрактників.
Писати скаргу до НБУ?