Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я Вас попереджував )))Де це Ви пропадаєте,тут стає доволі цікаво! Деякі моменти набирають чітких форм.
Доброго вечора.Без Вас якось було сумно.Мене вже навіть встигли тимчасово позбавити можливості писати коменти.Який Ви укладали з ними на той час
Ви вчепилися за "Топ" адвоката ,але ж ,не завжди залежить рішення від нього ,а де "Топ " суддя який виніс рішення у вашій справі ,який ска встав не з тієї ноги ,не тієї жінки .....?
Я Вас попереджувавДоброго вечора.Без Вас якось було сумно.Мене вже навіть встигли тимчасово позбавити можливості писати коменти.
Ні ,я не аксакал ,мені ще дуже далекоНу Ви як Аксакал тут,то в курсі справ.
Истинное счастье не в деньгах и не в айфонах. Хотя и без них тоже не очень, но всё же... Но это, увы или к счастью, дано познать не всем)))
Чоловік слабак, міг дотягнути і до 13 айфона.Истинное счастье не в деньгах и не в айфонах. Хотя и без них тоже не очень, но всё же... Но это, увы или к счастью, дано познать не всем)))
Не прив'язуйтесь до мене ,я радий що Ви знайшли співбесідника в мені ,удачі ВамДоброго вечора.Без Вас якось було сумно.Мене вже навіть встигли тимчасово позбавити можливості писати коменти.