Основная флудилка форума

Процесуальних документів я ні в кого не просив.Та й відверто кажучи,я не зовсім розумію,для чого вони мені потрібні? Зараз копій навіть ОСОБИСТИХ документів гуляє кожного бозна скільки.
О ,як ,так Ви альтруїст ,в що зараз дуже важко повірити ...

О ,як ,так Ви альтруїст ,в що зараз дуже важко повірити ...
Дійсно на даний момент ця вся діяльність більше з "за любові до мистецтва".Десь в одному зі своїх доказів я вказував причини,якщо не ліньки то Ви можете ознайомитись.

Дійсно на даний момент ця вся діяльність більше з "за любові до мистецтва".Десь в одному зі своїх доказів я вказував причини,якщо не ліньки то Ви можете ознайомитись.
Я читав ,мені не ліньки читати і слідкувати за форумом ,тому і запитав

Якщо так,то це добре.Справа в тому,що рано чи пізно я піду з улюбленої роботи,а йти халдеї до злодіїв чи колекторів-це не моє.Тому потрібно бути в "тонусі"Тому,що ВП нашого ВСУ висновує висновки з такою швидкістю,що я мабуть в студентські роки так не бігав до дівок.
Не маю нічого супротив ,то Ваша особиста справа ...
Спробуєте прижитися на цьому форумі ,який дуже багато втратив за останні дні ,буде Вам щастя

Не маю нічого супротив ,то Ваша особиста справа ...
Спробуєте прижитися на цьому форумі ,який дуже багато втратив за останні дні ,буде Вам щастя
А,що Ви маєте на увазі втратив форум? Та прижитися на форумі?

А,що Ви маєте на увазі втратив форум? Та прижитися на форумі?
Про втратив форум промовчу ,то можливо колись Самі здогадаєтесь ) А прижитися чи пригодитися ,притертися ,сподобатися людям - то все у ваших руцях

Не цитируйте свои же сообщения
Про втратив форум промовчу ,то можливо колись Самі здогадаєтесь ) А прижитися чи пригодитися ,притертися ,сподобатися людям - то все у ваших руцях
Ну здогадуватися я почав майже одразу,але довгенько спостерігав,щоб зробити свої висновки,якщо помітили,то писати коментарі я почав нещодавно... і мабуть це не всім до вподоби.А подобатися комусь,то я не дівка на виданні.
Ну здогадуватися я почав майже одразу,але довгенько спостерігав,щоб зробити свої висновки,якщо помітили,то писати коментарі я почав нещодавно... і мабуть це не всім до вподоби.А подобатися комусь,то я не дівка на виданні.
Дякую,що зрозуміли,що я мав на увазі.

IMG_20241223_044527.webp

Та то рідня жжж)) а тут напряму всім))) і я так хочу )) ёпрст))))
Ну, я хочу на необитаемый остров. И шо? Живу дальше. Видно, нужен кому-то ещё)))
І я б не проти знайти свою хвею :ahaha: ,бач молодець ,уважна 👍,а я пропустив )))
Випадково натиснув аноніма )))

І я б не проти знайти свою хвею :ahaha: ,бач молодець ,уважна 👍,а я пропустив )))
А чого хвею одразу, хвей теж може вирішити проблеми )))) 😆😆😆😆 блін от чого так завжди, хочеться по дитячому вірити, а як ляп....то одразу доросле в голову лізе😆😆😆😆

А чого хвею одразу, хвей теж може вирішити проблеми )))) 😆😆😆😆 блін от чого так завжди, хочеться по дитячому вірити, а як ляп....то одразу доросле в голову лізе😆😆😆😆
Ну ,всі ми дорослі діти ,і хочемо вірити в казки ,а по факту дорослі по можливості робимо своїм дітям казку ,і ми дорослі вже не віремо ні в що ...

Ну, я хочу на необитаемый остров. И шо? Живу дальше. Видно, нужен кому-то ещё)))
І що ви там робити будете?))іноді всім треба побути на самоті, але це як треба так задовбати життя своє і себе щоб не знаходити радощів ....людині треба людина!!!! Тому шукаємо плюси і позитив у міліпіздриках життєвих, шукаємо свою людину.... навіть тут є свої люди, вони підтримують або своїм фєєє дають пенделя.. все невипадково у житті, точно знаю це
(маю надію адміни не заблочуть, життя таке)) не можу культурно зовсім) вибачте)))

Юлька :)) ,тішся тим моментом поки діти маленькі і біля тебе ,а решта не важливо ,пройде час і будеш кусати лікті а буде пізно

Ну ,всі ми дорослі діти ,і хочемо вірити в казки ,а по факту дорослі по можливості робимо своїм дітям казку ,і ми дорослі вже не віремо ні в що ...
Не віримо, але надія в "закромах" завжди є.
Юлька :)) ,тішся тим моментом поки діти маленькі і біля тебе ,а решта не важливо ,пройде час і будеш кусати лікті а буде пізно
Тішусь, в мене хлопці, але я розумію що все ще попереду, життя мене ще по голові не гладитиме. Нажаль, де согрішила так,незнаю))))))) можливо в якомусь іншому житті))))))

Не віримо, але надія в "закромах" завжди є.

Тішусь, в мене хлопці, але я розумію що все ще попереду, життя мене ще по голові не гладитиме. Нажаль, де согрішила так,незнаю))))))) можливо в якомусь іншому житті))))))
Маленький скрін ,від сина
IMG_20241225_005441.webp

Назад
Угорі