Основная флудилка форума

Маленький скрін ,від сина
IMG_20241225_005441.png
Це круто, я так хочу зберегти це відчуття потрібності, але чим більше хочу, тим більше бачу свої помилки. І розумію, а виправити не можу, але помилка є одна , ти або мама , або друг, бо мама-друг то зовсім не ті відносни

Це круто, я так хочу зберегти це відчуття потрібності, але чим більше хочу, тим більше бачу свої помилки. І розумію, а виправити не можу, але помилка є одна , ти або мама , або друг, бо мама-друг то зовсім не ті відносни
Хах ,не треба навязуватись ,те що вкладеш в їхні голови ,те буде твоє ,я не маю можливості бачити їх кожен день ,але ...і якщо бачиш свої помилки ,то виправляй їх .Це не повинно стосуватись кредитів ,це сугубо твої трабли ,а дітворі потрібна ти ясна ,радісна ,любляча ,якось так .Зараз вони не зрозуміють ,а виростуть потім можливо поясниш
Добре що не в сміття і на тому вдячний :hi:

Останнє редагування:
І що ви там робити будете?))іноді всім треба побути на самоті, але це як треба так задовбати життя своє і себе щоб не знаходити радощів ....людині треба людина!!!! Тому шукаємо плюси і позитив у міліпіздриках життєвих, шукаємо свою людину.... навіть тут є свої люди, вони підтримують або своїм фєєє дають пенделя.. все невипадково у житті, точно знаю це
(маю надію адміни не заблочуть, життя таке)) не можу культурно зовсім) вибачте)))
Так и я о том же. Но порой хочется покоя. Очень-очень длинного покоя. Желательно на необитаемом острове. Где есть ты, твой баобаб и твоя нирвана) Но то проходит. Ведь жизнь — путь. И нужно не стоять, а идти. Что бы ни случилось)

Хах ,не треба навязуватись ,те що вкладеш в їхні голови ,те буде твоє ,я не маю можливості бачити їх кожен день ,але ...і якщо бачиш свої помилки ,то виправляй їх .Це не повинно стосуватись кредитів ,це сугубо твої трабли ,а дітворі потрібна ти ясна ,радісна ,любляча ,якось так .Зараз вони не зрозуміють ,а виростуть потім можливо поясниш
Добре що не в сміття і на тому вдячний :hi:
Ненав'язуюсь і цьому вчу його....а все те їх і не стосується само собою, хоча старший знає і розуміє, більше ніж треба про це.. життя внесло корективи... але він моя опора, хоч і підліткова "відірви і викинь"....але опора!!))

Ненав'язуюсь і цьому вчу його....а все те їх і не стосується само собою, хоча старший знає і розуміє, більше ніж треба про це.. життя внесло корективи... але він моя опора, хоч і підліткова "відірви і викинь"....але опора!!))
Ключове - опора ! А решта не важливо 😉

В такій ж ситуації, брала один щоб закрити інший.Дуже боюся шо буде коли дізнається чоловік і рідні, третій день протермінування, не знаю що їм відповісти.Випадково на найшла цей форум, читаю, накрило так шо капець.Просто безвихідь в мене

Назад
Угорі