- Дописи
- 12213
- Реакції
- 29758
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
5 хвилинСкільки часу знімається арешт з рахунку
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
5 хвилинСкільки часу знімається арешт з рахунку
Ага нуда , поки винесе постанову, поки відправить в банк, поки банк роздуплиться.5 хвилин
Так заблокований це і є арестований)интересно, а заблокированный счёт тоже могут арестовать?
Можутьинтересно, а заблокированный счёт тоже могут арестовать?
Если вы имеете ввиду, что сами блокировали его, то исполнитель его сможет заблокироватьинтересно, а заблокированный счёт тоже могут арестовать?
Если вы имеете ввиду, что сами блокировали его, то исполнитель его сможетинтересно, а заблокированный счёт тоже могут арестовать?
Муж ждал где-то неделю, пока исполнитель отправит постановление в банкСкільки часу знімається арешт з рахунку
я в сенсі, коли ти сам свою карту блокуєш. коли сам блокуєш, то можеш потім і розблокувати. але чи технічно можна заблокувати рахунок, який ти сам звблокував?Так заблокований це і є арестований)
ваше блокування і постанова виконавця про арешт - це різні речі.я в сенсі, коли ти сам свою карту блокуєш. коли сам блокуєш, то можеш потім і розблокувати. але чи технічно можна заблокувати рахунок, який ти сам звблокував?
та я розумію...ваше блокування і постанова виконавця про арешт - це різні речі.
Мадонна, співчуваю..
технічно ваш рахунок діючий, банку пофіг, що арештовувати, виконавцю тежта я розумію...
я про суто технічні моменти
Мне вот недавно, три карты бахнули, монетка сук,, там кредитка но она неочем,вторая так не суть, вот сейчас занимаюсь розблоком одной, туда алименты приходят, вот как то такДоброго вечора,комусь блокували соц.рахунки,цікавить Ощад.Дякую за відповідь
Якщо блокують ,то усі.Не розбираючись)))Доброго вечора,комусь блокували соц.рахунки,цікавить Ощад.Дякую за відповідь
Мне блокировал в прошлом году сам Ощад за долг по кред линии, а у меня зп в Ощаде. Жила без зп пять или шесть месяцевДоброго вечора,комусь блокували соц.рахунки,цікавить Ощад.Дякую за відповідь
Просто чула,що ощад таким поки не займаєтьсяМне вот недавно, три карты бахнули, монетка сук,, там кредитка но она неочем,вторая так не суть, вот сейчас занимаюсь розблоком одной, туда алименты приходят, вот как то так
Та у мене ВП ,вчора прийшло про арешт рах,я б і не знала якби в приваті смс не прийшлоМне блокировал в прошлом году сам Ощад за долг по кред линии, а у меня зп в Ощаде. Жила без зп пять или шесть месяцев
у меня зп в Ощаде
И соц счет тоже
ДякуюЯкщо блокують ,то усі.Не розбираючись)))
Вот и я так узнала, держись главное.Просто чула,що ощад таким поки не займається
Та у мене ВП ,вчора прийшло про арешт рах,я б і не знала якби в приваті смс не прийшло
Дякую
Та я вже подала на забезпечення,в процесі знесення впВот и я так узнала, держись главное.
Але дякую)Вот и я так узнала, держись главное.
Хорошо,если быстро рассмотрят,у меня уpoды уже с начала сентября все родить ухвалу по забезпеченню не могут,скоты,зла не хватает,набил бы рожу помощнику судьи с удовольствием.Та я вже подала на забезпечення,в процесі знесення вп
Хватить людей лякати)))?Не всі такі "щасливчики"як ви)))Хорошо,если быстро рассмотрят,у меня уpoды уже с начала сентября все родить ухвалу по забезпеченню не могут,скоты,зла не хватает,набил бы рожу помощнику судьи с удовольствием.