Ось! Тож потрібно писати всюди

• Автор теми Автор теми Карамбулька
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Навіщо Вам з ними говорити?
Спілкуватись виключно паперами через пошту)
по поводу не говорить с ними поддерживаю, но момент то что они будут говорить если не с вами то со всем окружением и даже левыми людьми. а на письменные запросы вам простым смертным в единичных случаях ответят

по поводу не говорить с ними поддерживаю, но момент то что они будут говорить если не с вами то со всем окружением и даже левыми людьми. а на письменные запросы вам простым смертным в единичных случаях ответят
Ваше дело. Я уже устал объяснять прописные истины)))
Не ответили на Ваш письменный запрос? Ну тогда и обращайтесь в НКФУ - не ответили, документы не прислали, факт заключения договора и получения денег не подтвердили. Примите меры.
С приветом, Дуся)

Ваше дело. Я уже устал объяснять прописные истины)))
Не ответили на Ваш письменный запрос? Ну тогда и обращайтесь в НКФУ - не ответили, документы не прислали, факт заключения договора и получения денег не подтвердили. Примите меры.
С приветом, Дуся)
Так дайте нам зразок як обращатись до них правидьно!!!

Карамбулька, писати це добре,але толку мало. Риба портиться з голови,як би ми всі дружно відвідали пана Титамира,Щебликіна,Вершибалка думаю резонансу було б більше,ніж ці скарги
Я відвідала пана Тітоміра в ФБ відвідайте і Ви хоч погрози зупинились

Так дайте нам зразок як обращатись до них правидьно!!!
Щас все брошу, и буду раздавать свои наработки направо и налево) Это во-первых.
Во-вторых, у всех ситуации отличаются. Разные конторы, адреса, документы и т.д.
В-третьих, читайте мой блог. Ссылка в каждой подписи к постам.

Я так розумії ви чи юрист чи людина яка розуміється на таких справах як мфо чому ви нам радите писати виключно в мфо для цього вас є якісь вагомі причини просто поясніть нам і ми будем що нам робити дальше

Я так розумії ви чи юрист чи людина яка розуміється на таких справах як мфо чому ви нам радите писати виключно в мфо для цього вас є якісь вагомі причини просто поясніть нам і ми будем що нам робити дальше
Та не виключно, а починати із запиту в МФО) А там вже по результатам.

Так для чого це все говорити писати неписати якщо ви нехочете направо і налево дати поради

Так для чого це все говорити писати неписати якщо ви нехочете направо і налево дати поради
Поради? Та будь-ласка. Часто консультую безкоштовно.
А от, вибачте, працювати безкоштовно не хочу)

Я з Вами писала в лс попросила поради який з 34 подавати готова була заплатити на що Ви відповіли на Ваш розсуд... Я не юрист не можу зрозуміти який з договорів Ви рахуєте що в моїй ситуації так просто любий договір на мій розсуд наплатилася МФО ще і Вам?якщо б хотіли допомогти не безкоштовно допомогли би

Я з Вами писала в лс попросила поради який з 34 подавати готова була заплатити на що Ви відповіли на Ваш розсуд... Я не юрист не можу зрозуміти який з договорів Ви рахуєте що в моїй ситуації так просто любий договір на мій розсуд наплатилася МФО ще і Вам?якщо б хотіли допомогти не безкоштовно допомогли би
Я вас прошу. Лишіть мене в спокої. Класне питання - "порадьте кому писати запит із 34 (!) МФО".
Я що знаю, що то за 34 МФО? Ви перелік надали? Хоч один договір прислали для аналізу?
Може ще за Вас позику оплатити? )))

Письма в нацкомфин и общение со звонилками признают наш долг .я так понимаю?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі