Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
Олена2201, Вже десь сьогодні це писав, проте повторюсь : 40 днів просрочки, більше 30к "хотють", нікого не знайшли,нікого!,тільки мені СМС різні : від прохань закрити по мирному до погроз виїзної групи.Навіть писали, що вони приїжджали, а мене не було.Ахах))
Казали, що на роботу приїдуть. Цікаво куда саме?
Отже, народ - займайтеся своїми справами і потребами і не приділяйте багато надлишкової уваги цим імбіцилам, вони того не варті.

... а !!! ну ще одного листа на прописку надіслали.
Надіюсь моїх теж нікого не знайдуть... особливо батьків ..

В мене прийшло '' якщо не буде проплати сьогодні, то передать коллекторам!!!
Надіюсь моїх теж нікого не знайдуть... особливо батьків ..
У меня нашли маму, просрочка была где то 20 дней.... И на работу тоже звонили в то же день когда и к маме....

Олена2201, Це деякою мірою залежить від Вас так само - соцмережі на максимальну приватність і бажано змінити нікнейм, або по можливості видалити.Вайбер на інший номер і теж максимальну конфіденційність.Батькам по можливості заміна сімок і ніде їх не "світити".В моєму випадку не було в цьому потреби, бо я зміг все пояснити близьким.

Хоть бы,что то новое придумали
Сегодня застегивал динеро на эту тему,сразу снялся

вообще с манивео можно договориться?
тело 6690 2 пролонгации было потом с 11 к заплатила 4к ост разбили на 4 части и первый платеж профукала не хватило денег теперь там 15 к все пересчитать...как быть???

Скоро по 1 копейке будут пытаться снять
e818e3d206a7e6f1e77273e1e11d4802.png

Я с ними не договаривались, они тупо молча меня продали талионам, а те раз позвонили с 13000 сначала сказали 9000оплата и досвиданья, говорю дорого, денег нет, пропали совсем на месяц, к Пасха прислали акцию на оплату только тела 5000, позвонила, подтвердили, оплатила, дали справку о закрытии, седня еноты прислали предложение на Новый кредит- д*билы
С таким успехом и я хочу что бы мой кредит продали )

Нове повідомлення від маніків:
Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 16478,00 0800219393
Невже подають до суду??

Нове повідомлення від маніків:
Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. Сума боргу 16478,00 0800219393
Невже подають до суду??

Брєд сивої кобили.Черговий фейк у виконанні дяди Жёры.

Брєд сивої кобили.Черговий фейк у виконанні дяди Жёры.
У Вас я так розумію вже таке було?)Дуже подобаються мені Ваші відповіді- покращують настрій і дають віру що все не так погано...)))

У Вас я так розумію вже таке було?)Дуже подобаються мені Ваші відповіді- покращують настрій і дають віру що все не так погано...)))
Сколько таких пугалок я уже получил, а толку.
Они знают что их договора фейк.
Расчет на то что 100 человек должны , 10 испугаются,один заплатит все. И они в плюсе.
Я уже не говорю что проценты покрывают все их риски, а у некоторых даже застрахованных. Ето бизнес империя.

?
Наконец-то , на отдых улетаю

Вкладення

• Screenshot_20190524-134518_Truecaller.webp
    Screenshot_20190524-134518_Truecaller.webp
    151.2 Кб · Перегляди: 58
Ковач Василь Іванович, Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 39713,39 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393

Таких СМС уже несколько приходило но пока не звонят никому, как быстро они начинают родственникам звонить?
А яке у Вас тiло кредиту?

Назад
Угорі