Ось що мені манівео сьогодні прислало

• Автор теми Автор теми Василь
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 307
  • Перегляди Перегляди 24K
Подскажите,достал маников уже,говорят что согласны на погашения тела кредитов потому что поняли наверное что взять не чего суд не выгодно ,в личном кабинете висит сумма в 14430гр,согласны на 6000 как это правильно заплатить чтоб не было вроде погашение части долга или продление

Вимагайте надіслати Вам гарантійного листа (з підписом і пчаткою) в якому чітко буде прописана сума боргу, після оплати якої Ваш договір з ними буде закритий і вони не будуть мати жодних претензій до Вас.

Сегодня такое пришло. Эти могут приехать?

Вкладення

• IMG_20190531_151245.jpg
    IMG_20190531_151245.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 60
Вот реально совсем стандартно всем присылают ,смс шлют но звонить не звонят .Брала у них 5000т уже накапало 16240 грн .Последний раз присылали смс в понедельник и сегодня .Больше всего смешно по поводу повторного визита ,я чай приготовила ждала их ?а они не приехали .Кому в таком же порядке слали смс ?какое следующее смс ждать ?Снова приедут ?Или ещё что веселее придумать могут ?))))
5B3BCA04-A88B-4BD9-BE5F-091314A63B4A.webp

Вот реально совсем стандартно всем присылают ,смс шлют но звонить не звонят .Брала у них 5000т уже накапало 16240 грн .Последний раз присылали смс в понедельник и сегодня .Больше всего смешно по поводу повторного визита ,я чай приготовила ждала их ?а они не приехали .Кому в таком же порядке слали смс ?какое следующее смс ждать ?Снова приедут ?Или ещё что веселее придумать могут ?))))
У мене поки що те саме.Але поки не їдуть.

о точно как у меня)))

Видимо фантазии нет )))
одни шаблоны,оригинальничать некогда наверное.Читала на досуге резюме одной каллши так в навыках у нее сочинение мотивирующих СМС должникам)))вот это я понимаю творческая личность ???

одни шаблоны,оригинальничать некогда наверное.Читала на досуге резюме одной каллши так в навыках у нее сочинение мотивирующих СМС должникам)))вот это я понимаю творческая личность ???
Ахах ???

Відділ претензійно-позовної роботи, проаналізувавши дані по справі, прийняв рішення про початок підготовки позову до суду та примусового стягнення. 0800219393

Стоит переживать или очередной вброс от енотов?
Аххааа разводняк 100% Приведение Енота скоро к Вам прилетит эти мpaзu НЕТ проверенно на себе от бессилия звонят родителям бывшей а ХХХХХХХ толку

Ось таке мені прийшло від Манівео:
Документи по кредиту Moneyveo передані для підготовки позову. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення і відмови виконання фінансових зобов'язань. Тел.: 0800219393
Що чекати? Хто таке отримував? Що далі?

Документи по кредиту Moneyveo передані для підготовки позову. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення і відмови виконання фінансових зобов'язань. Тел.: 0800219393
было такое это один из их шаблонов

Уже присылали такое ... все стандартно

Наивные

Вкладення

• Screenshot_20190602-190420_monobank.webp
    Screenshot_20190602-190420_monobank.webp
    29.2 Кб · Перегляди: 64

Ще 150+ смс такого ж або подібного підтексту.
Більше нічого.

Устали, видимо, ездить к супруге и в суд на неё подавать)))
Короче сами предлагают оформить реструктуризацию в личном кабинете, график поставили на оплата/неделя. Хочу договориться на оплата/2недели. Кто-то пробовал так? Уж больно я устал слать в закат этих чертей

Вкладення

• Screenshot_2019-06-02-19-32-23-067_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2019-06-02-19-32-23-067_com.android.chrome.webp
    47.9 Кб · Перегляди: 85
Уже присылали такое ... все стандартно
А мені інше,я іх прошу договір прислати а вони мені інше..що очікувати від них? з 14000 зробили майже 20К.. реструктуризація в них»вигідна» 8000 зразу і 5 платежів на більше 10000 раз в 14 днів.. так я ім майже 10К відсотками віддала.. тіло кредиту.смс від манівео ,смс манівео 2

Сегодня такое пришло. Эти могут приехать?
Мені таке вчора прийшло Не доїхали
Устали, видимо, ездить к супруге и в суд на неё подавать)))
Короче сами предлагают оформить реструктуризацию в личном кабинете, график поставили на оплата/неделя. Хочу договориться на оплата/2недели. Кто-то пробовал так? Уж больно я устал слать в закат этих чертей
Ви в нацком писали.

Назад
Угорі