CreditKasa Ось і на мене кредит каса подала до суду

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 27
  • Перегляди Перегляди 888
А через скільки часу після подання відзиву суд виносить рішення?
На подання відзиву є 15 днів після того як ви отримали документи
Потім назначається дата слухання справи,і після цього суд може винести рішення

На подання відзиву є 15 днів після того як ви отримали документи
Потім назначається дата слухання справи,і після цього суд може винести рішення
У доках вже є дата слухання - 10 жовтня.

Мені треба закрити цей *качка крякає* кредит!!! Через дефолт у КІ мені всі банки, окрім Привату, відмовили у відкритті фоп-рахунку. Також є обмеження на роботу на маркетплейсі Розетка. Якщо адвокат виграє справу, але кредит лишется в КІ з сумою 64к, то який сенс боротися? Я все одно буду віддавати 64к, навіть якщо суд відмовить КК у всіх відсотках
дурдом якийсь з цими банками...

Цей день настав! У дію прийшло повідомлення про відкриття судової справи. Ні суми боргу, ні номеру кредиту у повідомленні немає. Тіло 25тис, набігло майже 70 тис. Лояльних умов не пропонували. Як робити відзив? На адвоката грошей немає.
В мене мав бути суд 20.07 але було анульовано через відставку суді, може хтось з таким стикався?

В мене мав бути суд 20.07 але було анульовано через відставку суді, може хтось з таким стикався?
Я стыкался с подобным, дело обратно в канцелярию, дальше система распределит какому судье отдать. Вообще все по новой, кломотсння, заперечення остаться в деле.

Я стыкался с подобным, дело обратно в канцелярию, дальше система распределит какому судье отдать. Вообще все по новой, кломотсння, заперечення остаться в деле.
Якщо не подавав відзив то можна подати?

Якщо не подавав відзив то можна подати?
Да, но там вроде заперечення. Где вы излагает свое виденье, типа взял столько то, готов отдать, столько-то, с процентами и штрафами не согласен.
Лично на меня когда швыдко гроши подали в суд, то мне помогал искусственный интеллект. Вышло не так как я хотел, но и не столько сколько хотело мфо.

Назад
Угорі