CreditKasa Ось і на мене кредит каса подала до суду

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 266

Ptashechka

✩ Premium ✩
Дописи
366
Реакції
412
Бали
5225
Ptashechka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цей день настав! У дію прийшло повідомлення про відкриття судової справи. Ні суми боргу, ні номеру кредиту у повідомленні немає. Тіло 25тис, набігло майже 70 тис. Лояльних умов не пропонували. Як робити відзив? На адвоката грошей немає.

Вкладення

• Screenshot_20260710_084721_Print Spooler.webp
    Screenshot_20260710_084721_Print Spooler.webp
    127.6 Кб · Перегляди: 34
Не знаю чи можливо самому нормально новачку зробити цей відзив.Хтось на форумі це робив за допомогою чата GPT і ще чогось іншого

Отримала на укрпошті листа. Борг 25к, хочуть 65к. 2.6 тіла. Наче не велика сума, враховуючи що люди тут платять по 3 тіла + пролонгації. В мене жодної пролонгації не було. Чи вигідно мені наймати адвоката? Tarass , що скажете?

Отримала на укрпошті листа. Борг 25к, хочуть 65к. 2.6 тіла. Наче не велика сума, враховуючи що люди тут платять по 3 тіла + пролонгації. В мене жодної пролонгації не було. Чи вигідно мені наймати адвоката? Tarass , що скажете?
сума не маленька.
але, щодо перспектив по справі, можна щось говорити лише після ознайомлення із нею

А як відбувається оплата послуг адвоката? Одразу чи після виграного суда? А якщо суд програно?

І якщо суд виграно, кредит же лишається, просто на меньшу суму?

В мене були пролонгації.З тіла 12к накрутили 32к і пішли в суд.Суд з Тарасом виграли
А яка сума до закриття стала? Ви кредит потім закрили чи його списали?

Останнє редагування:
А яка сума до закриття стала? Ви кредит потім закрили чи його списали?
Сума в кабінеті так і залишається 32к.
Чому я його маю закривати якщо суд виграла?який тоді був смисл судитись?

То оплачуйте все що вам нарахували і не буде кредиту в кі
А мені це не потрібно
Я думала, що виграний суд означає, що суд анулює кредит або відповідач (позичальник) сплачуєте лише виграну суму.

Назад
Угорі