Опускаются руки(((

• Автор теми Автор теми Kateruna
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 100
  • Перегляди Перегляди 8K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну ось сьогодні щось "накатило" Хочеться плакати,через те що я така дурепа...нах я іх скільки набрала,та взагалі як в цю ж.. Потрапила.

Рідні, з часом, змиряться, зрозуміють і почнуть підтримувати... У мене була аналогічна історія, а зараз я випадаю з тапок, коли чую, як моя мама (на секундочку- бібліотекар) криє добірним матом персон, які наважились потурбувати її спокій своїми дзвінками)))
О у меня тоже мать библиотекарь,но у меня отдельная история дома я на всега враг((((увы

О у меня тоже мать библиотекарь,но у меня отдельная история дома я на всега враг((((увы
Никто никогда с етим не смирется

Оооооо!!!!! Ну кому, як не нам, одне одного зрозуміти)))) Я також ворогом була... Деякий час...

Никто никогда с етим не смирется
Змиряться- гарантую!))

Ну ось сьогодні щось "накатило" Хочеться плакати,через те що я така дурепа...нах я іх скільки набрала,та взагалі як в цю ж.. Потрапила.
І мені плакати хочеться...(
Хочу шоколадку...((

Останнє редагування:
Оооооо!!!!! Ну кому, як нам, одне одного зрозуміти)))) Я також ворогом була... Деякий час...
Библиотекар та ещо и в школе,ето жесть столько паники как будто меня ищут за изнасилование детей ппц

Та они знали только так сказать только сечас активизирувались))) как только им начали звонить мфо и лапшу вешать
Я думаю им нужно время дать как то в себя прийти .У меня тоже мама поначалу такого мне наговорила,что вообще не соображала куда иду и что делаю. А теперь не лезут. Это моя жизнь.Мои проблемы.Я с ними разбираюсь.

Библиотекар та ещо и в школе,ето жесть столько паники как будто меня ищут за изнасилование детей ппц
В мене в районній бібліотеці...
Їй на роботу на всі номери телефонують кожного дня... Спершу був кошмар і мені, і їй... Зараз усі говорять, що вона там не працює... Звикли))

Len4ik, аналогічна ситуація... Головне правильно себе поставити, а далі все налагоджується...

Я думаю им нужно время дать как то в себя прийти .У меня тоже мама поначалу такого мне наговорила,что вообще не соображала куда иду и что делаю. А теперь не лезут. Это моя жизнь.Мои проблемы.Я с ними разбираюсь.
Девушка у нас разные родители я вашых не знаю за своих говорю так ето гес
В мене в районній бібліотеці...
Їй на роботу на всі номери телефонують кожного дня... Спершу був кошмар і мені, і їй... Зараз усі говорять, що вона там не працює... Звикли))

Len4ik, аналогічна ситуація... Головне правильно себе поставити, а далі все налагоджується...
Да ети мфо много зделали что бы я сказал что ничего вообще я отдавать не буду

Я солідарна з вами... Також нічого їм не хочу повертати... А змусити мене вони не зможуть))) Уже свій вплив втратили...

Девушка у нас разные родители я вашых не знаю за своих говорю так ето гес

А ну тогда извините. Просто поддержать хотела. Сама прошла через такое.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі