Denis1708
Форумчанин
- Дописи
- 154
- Реакції
- 268
- Бали
- 5225
Denis1708 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня.На форумі новенький,тому тему неможу створити.Розкажу і я свою історію.Пред Новим роком розбив я машину,точніше дві.Ну зрозуміло,що влетів конкретно.Трохи позичив в кого міг,а потім пішли займи...Потім я позакривав і думаю все...Але ще був должен людям і знову в то саме болото заліз,плюс за квартиру платити,короче повна с.ака.Тепер маю десь 15 мфо...Шукав,метався,але грошей нема.Зараз десь 50000грн боргу перед мфо,це тіло +% за користування.Штрафи я не рахую бо не збираюся іх платити.Батькам звісно не говорив,бо мама в мене дуже все сприймає близько до серця і відразу сльози і паніка.А з батьком в нас дуже складні відносини,але я дуже люблю іх і мені зараз стидно перед ними.З мфо не спілкуюся взагалі.Контактні особи знають і морозяться від них.От маму шкода,добралися до неі.Я стараюся заспокоіти,але вона панікує страшно.Зараз крнсультуюся зі своім хорошим другом,він юрист вищої категорії і його фірма обслюговує не одне міністерство в Києві.Думаю він щось порадить.Тому приймайте мене в свої ряди.І можливо тут є людина,яка б могла заспокоїти мою маму,пояснити що це не кінець світу і що ніхто мені,і їм нічого не зробе і не відбере у них.
Я не плачу зараз взагалі нічого,бо нема..Навіть пролонгації не робив,бо то шлях в нікуди.Дзвінків купа,але я нізким не спілкуюся взагалі.Контакних трохи дістають,но там хлопці бойові,кажуть ніц не знаєм..На роботі всі знають мої проблеми,то впринципі нормально пока.Там теж морально люди стресостійкі-працюю інженером в ЖЕКу.То там бабульки мозг виїдять покруче любого мфо.Зараз мені треба борги людям віддати,щоб совість перед ними була чиста,а мфо хай поки що чекають.Якось так товариші.
Я не плачу зараз взагалі нічого,бо нема..Навіть пролонгації не робив,бо то шлях в нікуди.Дзвінків купа,але я нізким не спілкуюся взагалі.Контакних трохи дістають,но там хлопці бойові,кажуть ніц не знаєм..На роботі всі знають мої проблеми,то впринципі нормально пока.Там теж морально люди стресостійкі-працюю інженером в ЖЕКу.То там бабульки мозг виїдять покруче любого мфо.Зараз мені треба борги людям віддати,щоб совість перед ними була чиста,а мфо хай поки що чекають.Якось так товариші.