Танюха 34678
Форумчанин
- Дописи
- 135
- Реакції
- 5
- Бали
- 3600
Танюха 34678 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як домовитися з ними оплачувати частинами?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так и скажите: ,,оплачу такую-то сумму,, и всеЯк домовитися з ними оплачувати частинами?
так и скажите: ,,оплачу такую-то сумму,, и все

ОффтопА шо так можно
ОффтопА шо так можно
Ви хочете безпосередньо з є гроші домовитись,чи з їх так званими колекторами?Як домовитися з ними оплачувати частинами?
З евроВи хочете безпосередньо з є гроші домовитись,чи з їх так званими колекторами?
Это что?З евро
Мабуть три євроЭто что?
Чувствую тема на 20 страниц. Автор как-то не дает информации. Вытягиваем клещами буквально
То мабуть таке вже нове погонялово для є-грошей)Это что?
Чувствую тема на 20 страниц. Автор как-то не дает информации. Вытягиваем клещами буквально
Мені з ними не вдалось домовить занадто упороті,а от коли передали кредитпромінвест,одразу погодились на мої умови,що правда оточення перед тим як зі мною зв'язатися задовбалиЗ евро
А что им еще оставалось? Разве что только идти на ваши условия и все. Если всех обзвонили и результат не дало, значит все, рычагов не осталось)Мені з ними не вдалось домовить занадто упороті,а от коли передали кредитпромінвест,одразу погодились на мої умови,що правда оточення перед тим як зі мною зв'язатися задовбали
9 день протермінування
Как так-то?Регистрация: 31 Май 2021
Татьяна 04, Танюха 34678, простите, но я в вас уже запутался
Ніяк ви з ними не домовитесь,почитайте дописи на форумі стосовно них,чекайте доки продадуть колекторам,от з ними і будете домовлятисьЗ є грошами 9 день протермінування
Вони дуже заносчиві, на поступки не йдутьЯк домовитися з ними оплачувати частинами?
Мені з ними не вдалось домовить занадто упороті,а от коли передали кредитпромінвест,одразу погодились на мої умови,що правда оточення перед тим як зі мною зв'язатися задовбна Кий
Скільки по часу чекати?Буває,в мене особисто з ними питання вже вирішено
Ніяк ви з ними не домовитесь,почитайте дописи на форумі стосовно них,чекайте доки продадуть колекторам,от з ними і будете домовлятись
Особисто мій борг передали колекторам через півтора місяці,але у кожного це індивідуальноСкільки по часу чекати
До цього телефонували до оточенняОсобисто мій борг передали колекторам через півтора місяці,але у кожного це індивідуально
Дивіться 28.08.23 це останній день до прострочення по є гроші, 11.10.23 було здійснено переуступку прав вимог з приводу кредиту,саме цього дня був здійснений обдзвін оточення,а потім вже зв'язалися зі мною,самі є гроші дзвонили лише до мене та кожного дня намагались списати кошти з картиДо цього телефонували до оточення