Оплата частинами позики у Є-гроші

• Автор теми Автор теми Танюха 34678
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 988
Мені з ними не вдалось домовить занадто упороті,а от коли передали кредитпромінвест,одразу погодились на мої умови,що правда оточення перед тим як зі мною зв'язатися задовбали
А что им еще оставалось? Разве что только идти на ваши условия и все. Если всех обзвонили и результат не дало, значит все, рычагов не осталось)
9 день протермінування
Как так-то? :(

Татьяна 04, Танюха 34678, простите, но я в вас уже запутался
😄Буває,в мене особисто з ними питання вже вирішено
З є грошами 9 день протермінування
Ніяк ви з ними не домовитесь,почитайте дописи на форумі стосовно них,чекайте доки продадуть колекторам,от з ними і будете домовлятись

Останнє редагування:
Мені з ними не вдалось домовить занадто упороті,а от коли передали кредитпромінвест,одразу погодились на мої умови,що правда оточення перед тим як зі мною зв'язатися задовбна Кий
😄Буває,в мене особисто з ними питання вже вирішено

Ніяк ви з ними не домовитесь,почитайте дописи на форумі стосовно них,чекайте доки продадуть колекторам,от з ними і будете домовлятись
Скільки по часу чекати?

До цього телефонували до оточення
Дивіться 28.08.23 це останній день до прострочення по є гроші, 11.10.23 було здійснено переуступку прав вимог з приводу кредиту,саме цього дня був здійснений обдзвін оточення,а потім вже зв'язалися зі мною,самі є гроші дзвонили лише до мене та кожного дня намагались списати кошти з карти

Назад
Угорі