Обзванивают всех абсолютно, друзей, соседов, даже людей которых я не знаю

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 420
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Скок у вас тело? У меня 4 екеш и с1сЬки 7 к

У меня контактные сказали что что поховали меня 4 дня наз ггг манивео повелся процент остановили ????
Соврала милоан повелся гг процент остановлен, звонков нет гг

Ну хз, не дуже вірю таким історіям, а чому мені ніхто не звонить?

Вже півтора місяці як забив на то все, moneyveo тіло 30к, ще десь сім контор з тілом 5-10, і ще більше десятка з тілом 2-3.

Профілі у соцмережах приховав, інста у мене не підписана реальним іменем... лише на адресу прописки яку вказував присилали пару разів листи. Контактних осіб я звісно що вказував неіснуючих.
а шо еноты уже дают 30к?

Я не могу понять что у вас даже нет номеров с каких они звонят.
Если ето финфорс они должнику почти и не звонят. У меня не звонили ни разу только новости узнавала В случае с финфорсом мне повезло что звонили моим родственникам которие уже прошли атаки других конторок

Не умничаете и не сглазте Значит Вам просто Пока еще повезло. Плюс не все контори такие методи используют. Финфорс они же сисилон у меня молчали 3 месяца а потом устроили похожую историю

Значит Ви еще не Вип. К Вашему счастью не дошли до 6 уровня...
Я ток на 3 была

Творили у меня и компании не називали. И левим людям что изнасилуют и родственникам что убьют и в вайбере дочери писали что в карьер бросят... И маму 72 летнюю на трасу отправляли и каждий раз когда звонили с издевкой спрашивали не болит ли у нее серце?
Извините, но я не понимаю, зачем разговаривать с людьми которые звонят с незнакомых номеров, зачем вообще трубку брать?? Что такое Вы или Ваши родители хотите услышать от них... Неужели не понятно, полный игнор....

Один з моїх контактних всім бажав одне (в дуже грубій формі) - чоловікам-звонилкам - щоб в них відсох, і рак простати , особям жіночої статі - рак грудей і щоб рознесло до 120 кілограм. Так вот, йому майже не дзвонили.

Ну вы же написали что у манивео у вас 30 к
Так. Це я кинув посилання на тему про 30к від moneyveo.
Один з моїх контактних всім бажав одне (в дуже грубій формі) - чоловікам-звонилкам - щоб в них відсох, і рак простати , особям жіночої статі - рак грудей і щоб рознесло до 120 кілограм. Так вот, йому майже не дзвонили.
Читаю зараз одну цікаву тему, цитата звідти:
Самый оптимальный вариант - не брать трубку. Ибо количество дозвонов программой прямо пропорционально количеству звонков с установленным соединением (поднята трубка). Иными словами - чем больше общаешься - тем больше звонят.

Ну хз, не дуже вірю таким історіям, а чому мені ніхто не звонить?

Вже півтора місяці як забив на то все, moneyveo тіло 30к, ще десь сім контор з тілом 5-10, і ще більше десятка з тілом 2-3.

Профілі у соцмережах приховав, інста у мене не підписана реальним іменем... лише на адресу прописки яку вказував присилали пару разів листи. Контактних осіб я звісно що вказував неіснуючих.
В останній раз повторю для таких як ви! Я не призываю нікого вірити мені чи не вірити, і тим більше слухати ваші висказування на рахунок своєї ситуації. Будь ласка хвастайтесь своїми подвигами і упрікайте людей в правді чи брехні десь в іншому місці!

Если ето финфорс они должнику почти и не звонят. У меня не звонили ни разу только новости узнавала В случае с финфорсом мне повезло что звонили моим родственникам которие уже прошли атаки других конторок
И как вы их пережили? Что делали? Сколько ето длилось? Маме прислали смс что ето только начало...

А ще один з моїх контактних питався у звонилок ім'я та фамілію та просив назвати двох осіб які підтвердять особу звонилки. І теж, в дуже грубій формі, і одразу з матами. Теж відстали. Тільки пишуть ще йому щось нейтральне смс-ками.

В останній раз повторю для таких як ви! Я не призываю нікого вірити мені чи не вірити, і тим більше слухати ваші висказування на рахунок своєї ситуації. Будь ласка хвастайтесь своїми подвигами і упрікайте людей в правді чи брехні десь в іншому місці!
Та ні, я не кажу що брехня, і тут навіть не в мені справа - на цьому форумі просто дуууууже великий контраст, є люди чиїх близьких взагалі не знаходять - а є люди кому отак як вам надзвонюють. Власне це й дивно.

И как вы их пережили? Что делали? Сколько ето длилось? Маме прислали смс что ето только начало...
Попробуйте звонить на горячую финфорса в Киев и говорите что подали в киберполицию и Ви и все кому они звонили Звоните без конца не переставая Ви пробовали звонить на те номера? Разговори записали? Питайтесь спокойно говорить чтоб в записи они указали что ето именно финфорс
Та ні, я не кажу що брехня, і тут навіть не в мені справа - на цьому форумі просто дуууууже великий контраст, є люди чиїх близьких взагалі не знаходять - а є люди кому отак як вам надзвонюють. Власне це й дивно.
Це не від людей залежить а від мфо які маємо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі