Обзванивают всех абсолютно, друзей, соседов, даже людей которых я не знаю

• Автор теми Автор теми Petrova1994
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 420
  • Перегляди Перегляди 21K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та ні, я не кажу що брехня, і тут навіть не в мені справа - на цьому форумі просто дуууууже великий контраст, є люди чиїх близьких взагалі не знаходять - а є люди кому отак як вам надзвонюють. Власне це й дивно.
У меня например еврогроши дочке писали

Вкладення

• IMG_20190422_154048.webp
    IMG_20190422_154048.webp
    55.6 Кб · Перегляди: 87
Та ні, я не кажу що брехня, і тут навіть не в мені справа - на цьому форумі просто дуууууже великий контраст, є люди чиїх близьких взагалі не знаходять - а є люди кому отак як вам надзвонюють. Власне це й дивно.
Це правда, тому що мене не чипали 3 місяці і рідних також а тут з вчорашнього дня просто таке твориться.

Це правда, тому що мене не чипали 3 місяці і рідних також а тут з вчорашнього дня просто таке твориться.

А, це через три місяці? О, то у мене ще все попереду, ггг. Я ще не читав перші сторінки цієї теми, лише перший пост, зараз гляну щоб бути вкурсі.

Також звернув на це увагу. Давлять тих - хто їх слухає і ведеться на їх брєд. Хто тупо посилає - відстають, або пробують якось зайти з іншої сторони.

Предложите сменить номер всем,кому дозваниваются.
Ето не возможно.Я не позвоню классной руководительнице моей сестры с таким предложением, или незнакомым соседам и остальным

А, це через три місяці? О, то у мене ще все попереду, ггг. Я ще не читав перші сторінки цієї теми, лише перший пост, зараз гляну щоб бути вкурсі.
В мене за рік нікого не познаходили.

Попробуйте звонить на горячую финфорса в Киев и говорите что подали в киберполицию и Ви и все кому они звонили Звоните без конца не переставая Ви пробовали звонить на те номера? Разговори записали? Питайтесь спокойно говорить чтоб в записи они указали что ето именно финфорс

Це не від людей залежить а від мфо які маємо.
Хорошо, я буду звонить на фин форс, но как с ними вести беседу.
Да звонила, некоторые отключены, на некоторых переадресация, а на одного Колю какого то попала то сразу орать начал я бросила трубку

Також звернув на це увагу. Давлять тих - хто їх слухає і ведеться на їх брєд. Хто тупо посилає - відстають, або пробують якось зайти з іншої сторони.
Вот в моем случае пробуют зайти с другой сторони. Но финфорс сразу идет с другой сторони-мне не звонили ни разу а сразу родственникам с угрозами начали. Племяннику сказали что деньги Я брала на его лечение есть записи просто не буду викладивать мое фио звучтюит. Мои родственники (кроме мами) уже разговори пишут...

Я не поясню це класно у керівнику своєї малолітньої сестри, також не поясню, для тітки мого чоловіка якій подзвонили на роботу в технікум. Не поясню сусідам моїх кумів. Це все дуже далеко зайшло а я нічого не можу зробити((
По моему наоборот, люди которые хоть немного в адеквате, должны понимать, что это телефонный террор, и к сожалению они его жертвы.. Ещё раз спрашиваю, почему бы не отвечать на эти звонки... Неужели так сложно?

В мене прострочки з лютого. Спочатку робили рознос, потым притихли ну ы вчора почали кошмар ти всіх підряд

По моему наоборот, люди которые хоть немного в адеквате, должны понимать, что это телефонный террор, и к сожалению они его жертвы.. Ещё раз спрашиваю, почему бы не отвечать на эти звонки... Неужели так сложно?
Наверное потому что люди с таким никогда не сталкивались и не понимают что происходит

Зависит от МФО. Некоторие молчат до сих пор.. Некоторие если и звонят родственникам то культурно... Так что не факт что у Вас так будет

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі