Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

І що єдине, за що мене можна притягнути до відповідальності - це за статтею фінансових махінацій.
:facepalm:
Однак, щоб цього уникнути, потрібно не ігнорувати кредиторів. Мов, якщо будуть документи (наприклад переписка через пошту) то до мене ніяких питань не буде.
Вони вам дурню кажуть.

Лякають.
:facepalm:

Вони вам дурню кажуть.
Ми прав своїх не знаємо. Коли стикаємося з проблемами, починаємо вникати як собі допомогти. Навіть ці "швидкі юристи на допомогу" користуються станом людини і лякають, щоб теж отримати кошти. Ніхто ж не скаже, що можна самому домовлятися. Я в останнє згадаю і більше не повертатимусь до цього прикладу: коли я на початку погнала до юриста в місті( по знайомству), я від нього вийшла і думкою "виходу немає". Пів ночі читала форум, якраз вчасно натрапила, досвід людей. На другий день знайомий дзвонить питає, що я вирішила як діятиму, чи заплачу юристу, щоб він вів перемовини з мфо, банкрутство. Я в такому злі від тої "допомоги знайомого, який теж юрист" відповіла, що сама буду домовлятися за тіло. І все!!! Знайомий сказав: о то так теж можна, пробуй. Тобто??? При зустрічі навіть такого варіанту не обговорювалося. Не кажуть. Тому дійсно, потрібно читати досвід людей, все працює, я теж це бачу, скоро сама почну виплачувати. От помагатори і кажуть страшилки всякі, щоб залучити людину в роботу.

Лякають.

Ми прав своїх не знаємо. Коли стикаємося з проблемами, починаємо вникати як собі допомогти. Навіть ці "швидкі юристи на допомогу" користуються станом людини і лякають, щоб теж отримати кошти. Ніхто ж не скаже, що можна самому домовлятися. Я в останнє згадаю і більше не повертатимусь до цього прикладу: коли я на початку погнала до юриста в місті( по знайомству), я від нього вийшла і думкою "виходу немає". Пів ночі читала форум, якраз вчасно натрапила, досвід людей. На другий день знайомий дзвонить питає, що я вирішила як діятиму, чи заплачу юристу, щоб він вів перемовини з мфо, банкрутство. Я в такому злі від тої "допомоги знайомого, який теж юрист" відповіла, що сама буду домовлятися за тіло. І все!!! Знайомий сказав: о то так теж можна, пробуй. Тобто??? При зустрічі навіть такого варіанту не обговорювалося. Не кажуть. Тому дійсно, потрібно читати досвід людей, все працює, я теж це бачу, скоро сама почну виплачувати. От помагатори і кажуть страшилки всякі, щоб залучити людину в роботу.
[POSTS=500]Вітаю ! Слова ,врівноваженої людини 🤝[/POSTS]

Ніхто ж не скаже, що можна самому домовлятися.
Це не так.
Я ще до того як потрапив на форум теж переймався дурньою і ходив в себе в містечку до юриста знайомого.
То він мені ще на початку 2019 року прямим текстом спитав : "Що ти від мене зараз хочеш? будуть проблеми - тоді і звертайся"
Я до нього припер договора які скачав з сайтів і з пошти своєї на флешці щоб показати)))
Він реготав з мене... казав що навіть дивитись не хоче, бо бачив це все купу раз.
Тож не всі юристи м*даки, які хотять кошти лиш виманити з людей.
І він тоді мені підказав стратегію виходячи з моїх потреб... і вона спрацювала на всі 1500 %.
От помагатори і кажуть страшилки всякі, щоб залучити людину в роботу.
Коли ловить апендицит, чомусь не біжуть до ворожок.
Тут те саме.

Це не так.
Я ще до того як потрапив на форум теж переймався дурньою і ходив в себе в містечку до юриста знайомого.
То він мені ще на початку 2019 року прямим текстом спитав : "Що ти від мене зараз хочеш? будуть проблеми - тоді і звертайся"
Я до нього припер договора які скачав з сайтів і з пошти своєї на флешці щоб показати)))
Він реготав з мене... казав що навіть дивитись не хоче, бо бачив це все купу раз.
Тож не всі юристи м*даки, які хотять кошти лиш виманити з людей.
І він тоді мені підказав стратегію виходячи з моїх потреб... і вона спрацювала на всі 1500 %.

Коли ловить апендицит, чомусь не біжуть до ворожок.
Тут те саме.
Я ні в якому разі не хотіла узагальнювати допомогу юристів. Погоджуюсь, що їх допомога потрібна. Але потрібно звертатися до перевірених і ті, що ці справи ведуть. Це я уяснила 100%. Бачите, у Вас був адекватний, пояснив. А мені адвоката прямо дали, на консультування. Я потім все думала "от тобі і допомога своїх"...
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
То Ви в свій час мене підтримали. Дуже вдячна. Змінила відношення до ситуації, яку створила))

Бачите, у Вас був адекватний, пояснив.
Бо він не мав жодного бажання заробити на моїй неосвідченості і перейманнях "ой що буде".
Саме завдяки його порадам я зайшов на форум без панічних атак))
Чи дурні в голові кому ще заплатити аби мені допомогли в тому, де можно справитись абсолютно самому.
Форум лиш зміцнив це... і надав цікавинки)

Ці
Бо він не мав жодного бажання заробити на моїй неосвідченості і перейманнях "ой що буде".
Саме завдяки його порадам я зайшов на форум без панічних атак))
Чи дурні в голові кому ще заплатити аби мені допомогли в тому, де можно справитись абсолютно самому.
Форум лиш зміцнив це... і надав цікавинки)
Цікавинки таки вніс!)))

Я правильно розумію, потрібно просто не перейматись, та поки просто ігнорувати всі погрози, щоб я якийсь момент віддати все, що накопилось?
Наразі судорожно читаю форум, щоб зрозуміти як діяти. І поки все дуже погано.
Не переймаюсь щодо родичів, так як з ними поговорила
І працюю фрілансером, тому їм і подзвонити на роботу нікому.
Але просто на нервовому рівні дуже складно.
Біт капітал ще навіть просрочки немає, платіж повинен бути завтра, а вже дзвонять з "ви знаете що буде якщо ви не повернете гроші"?
Але я стараюсь нічого не відповідати та сильно не заглиблюватись в переживання....

Я правильно розумію, потрібно просто не перейматись, та поки просто ігнорувати всі погрози, щоб я якийсь момент віддати все, що накопилось?
Не переймаюсь щодо родичів, так як з ними поговорила
І працюю фрілансером, тому їм і подзвонити на роботу нікому.
Біт капітал ще навіть просрочки немає, платіж повинен бути завтра, а вже дзвонять з "ви знаете що буде якщо ви не повернете гроші"?
Але я стараюсь нічого не відповідати та сильно не заглиблюватись в переживання....
Читайте форум . Ігнорувати для того щоб дочекатись пропозицій дійсно вигідних для Вас ,і дати собі часу для заспокоєння і назбирати кошти

Я правильно розумію, потрібно просто не перейматись, та поки просто ігнорувати всі погрози
Переймання і паніка погані порадники будь в яких справах.
щоб я якийсь момент віддати все, що накопилось?
Що значить все?
Вони і мільйон нарахують... то теж віддавати?
Пізніше стане краще. Обов"язково.
І це мине
Нічого)
Відповідати чи вести розмови треба лишень в одному варіанті : коли є бажання і фінансова спроможність закрити на адекватних умовах.

В мене дуже неприємна ситуація...
Спочатку брала кредити щоб жити... Потім щоб робити пролонгацію... Потім щоб погашати відсотки...
Сама не побачила, як втянулась в боргову яму на більше ніж 250000...
В мене просрочки найбільші в тенго - 8 днів. Вже думала звертатись до юристів. На консультації вони мені розповіли, що потрібно ігнорувати і чекати поки можна буде домовитись. І що єдине, за що мене можна притягнути до відповідальності - це за статтею фінансових махінацій. Однак, щоб цього уникнути, потрібно не ігнорувати кредиторів. Мов, якщо будуть документи (наприклад переписка через пошту) то до мене ніяких питань не буде.
Щодо того де в мене кредити та тіла...
Кредит+ 15000
Кредіт 7 22500
MyCredit 9000
Moneyweo 7900
Швидко гроші 5000
Є гроші 11000 (при терміну ванні в день, подзвонили і сказали що заборгованість 19000..)
Pango 10450
Tengo 8900
Miloan 10000
На все 12373
Слон 3000
Аміго 10000
Соскредіт 1950
Авіракредіт 9000
Требакредит- 6450
Finbert 7000
Alexcredit 11300
BitCapital 13800
Starfin 9000
Просто кредит 6750
Clikcredit 5000
Suncredit 1000
Finsfera 6000
Finbar 8000
First credit 3000
Selfycredit 15000
Limon 7000
Monto 1000
Нові кредити 3000
MrMoney 3000
FinX 5000
Avans 1000
Easycash 3500
Microcash 1500
EwaCash 4000
И банки...
Unex - 3200
Mono - 50000
Izy - 29000
Abank - 7000

И дуже скоро появляться просрочки... Які з них найгірші? До чого мені підготуватись?... Завтра буде просрочка bitcapital... Вже боюсь що буде...

Эх, якби цей форум мені попався набагато раніше...
Не сумуйте ,я теж так говорив ,все пройде ,це не суттєво ,головне що зараз ми живемо - існуємо ,бо завтра може і не бути )

Не сумуйте ,я теж так говорив ,все пройде ,це не суттєво ,головне що зараз ми живемо - існуємо ,бо завтра може і не бути )
Все так, форум заспокоює... Трохи... Завтра складу таблицю, як буду діяти і що закривати у першу чергу (якщо умови підходящі будуть звичайно).
Мене більше зараз турбує, що біт капітал деяким людям скидає фото з паспортом.
По перше я там не дуже гарна)
По друге, якщо рідні, то все одно, а якщо іншим людям? Я не впевнена що мій, наприклад, колишній відійшов від розриву. Хоча що він зробить с цим... Оформить ще більше кредитів?... Я і так зібрала майже всі діючі компанії
Тепер аж істерично смішно з цього

Назад
Угорі