Лякають.
Ми прав своїх не знаємо. Коли стикаємося з проблемами, починаємо вникати як собі допомогти. Навіть ці "швидкі юристи на допомогу" користуються станом людини і лякають, щоб теж отримати кошти. Ніхто ж не скаже, що можна самому домовлятися. Я в останнє згадаю і більше не повертатимусь до цього прикладу: коли я на початку погнала до юриста в місті( по знайомству), я від нього вийшла і думкою "виходу немає". Пів ночі читала форум, якраз вчасно натрапила, досвід людей. На другий день знайомий дзвонить питає, що я вирішила як діятиму, чи заплачу юристу, щоб він вів перемовини з мфо, банкрутство. Я в такому злі від тої "допомоги знайомого, який теж юрист" відповіла, що сама буду домовлятися за тіло. І все!!! Знайомий сказав: о то так теж можна, пробуй. Тобто??? При зустрічі навіть такого варіанту не обговорювалося. Не кажуть. Тому дійсно, потрібно читати досвід людей, все працює, я теж це бачу, скоро сама почну виплачувати. От помагатори і кажуть страшилки всякі, щоб залучити людину в роботу.