Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

Начальник так себе.
и какое ему ... до ваших кредитов, работу выполняете!, оснований для увольнения нет, ну могут ему позвонить, так,если адекватно ответит, звонить больше не будут, я имею ввиду, что сразу коллекторов пошлет ...

и какое ему ... до ваших кредитов, работу выполняете!, оснований для увольнения нет, ну могут ему позвонить, так,если адекватно ответит, звонить больше не будут, я имею ввиду, что сразу коллекторов пошлет ...
Надеюсь. на это))
Я свое начальство уже предупредил...) Отнеслись с пониманием)))
Я начальце рассказал как есть она обрадовалась)) но поняла у нее с кредитами такие как я уже попадались)) но он не знал или делал вид что незнает
Тем более, есть вероятность, что до него не доберутся)
Он в контактах одно время был

Останнє редагування:
А хто може підказати, яка ймовірність, що мої 10 мфо по 2-3тис. , які я брав у 2020 і успішно просрав термін оплати, погодяться закрити за моєї власної ініціативи за тіло кредиту?
Просто хочу почати жити нормальним життям, з нормальним кредитним рейтингом і без страху відкривати поштову скриньку, очікуючи побачити там повідомлення про ВП
Сложнее всего будет с Кредит Капитал, если таковы имеются, остальные несколько более лояльные

Надеюсь. на это))

Я начальце рассказал как есть она обрадовалась)) но поняла у нее с кредитами такие как я уже попадались)) но он не знал или делал вид что незнает

Он в контактах одно время был
Не бойтесь, прорвёмся!) Вдруг чего - ветераны форума нам подскажут и посоветуют, за что им огромное спасибо!))) :thank_you:

Привіт. Скільки мфо не пам'ятаю, десь близько 30-33. Тіло також не пам'ятаю десь близько 60-70 тис. Навесні буде 3 роки прострочок ( березень-квітень). За цей час знесла один ВНН , і збила з шараги по виконавчому листу гроші за послуги юриста та судовий збір. Перший рік був треш по родині. Але чомусь дістали тільки далеких родичів ( з людей) ну і маму і чоловіка відповідно. Але до мами вже декілька місяців не дзвонять. В мене з чоловіком труколлер стоїть. Смс регулярно приходять. Недавно від смартівей було за 3000 закрити , тіло не пам'ятаю але точно більша сума була десь біля 10 тис. Хто кому продаввже теж незнаю. Тупо забила на них. Судів ніяких не було. А якщо ще будуть то знаю до кого звертатися. Юрист просто професіонал своєї справи!

А можна з першого дня просторчки по телефону коли відповісти самій пропонувати тіло без відсотків, гарантійний...і стверджувати що зацікавлена сплатити, немає суми. Що порадите?

А можна з першого дня просторчки по телефону коли відповісти самій пропонувати тіло без відсотків, гарантійний...і стверджувати що зацікавлена сплатити, немає суми. Що порадите?
З першого дня не варто. Місяців через два може...

Когда начали звонить мне я пробовал так примерно говорить. Но кроме шаблона на основании чего они это будут делать не услышал. Дом целый я живой ))) какое основание у меня...

Та да я вас понял

То хай мені дзвонять. Не хочу щоб комусь окрім мене дзвонили. Але....

Я вже на форумі тут знайшла де адреса писати скаргу за дзвінки третім людям

Я напишу як мій перший день буде. Мені треба буде підтримка форуму)))))
А куда писать жалобу подскажите пожалуйста

Пошукайте на форумі є зразки.
На що саме ви збираєтесь скаржитись?
Сайт нбу/звернення фізичних осіб/суть звернення.
Вы где-то писали что на обзвон как-то можно повлиять ?

Вы где-то писали что на обзвон как-то можно повлиять ?
Не міг я такого писати. Ніколи нікуди не писав, бо не мав потреби.
Ніхто не примушує до спілкування з цими імбіцилами.
Міг писати, що люди звертались... на обдзвін 3 особам.
Але це повинні писати самі треті особи а не ви.
Я особисто категоричний на рахунок НБУ як помагаторів.
Навпаки можно нашкодити собі визнавши що маєте якісь зобов"язання перед шарагами... але то інша історія.

Назад
Угорі