Обсуждение, сколько у кого МФО на сейчас

МФО - нет, есть банки:
моно - карта 4315
таско - карта 7000
пумб - 22500
пумб - карта 7400 +проценты 8400
и много людям
Главное что нет у Вас МФО это болото редкосное поверьте а банки это "норм"то что людям это конечно неприятно но поверьте горе опыту в МФО не вздумайте залазить
МФО - нет, есть банки:
моно - карта 4315
таско - карта 7000
пумб - 22500
пумб - карта 7400 +проценты 8400
и много людям
Куда угодно но не мфо

Главное что нет у Вас МФО это болото редкосное поверьте а банки это "норм"то что людям это конечно неприятно но поверьте горе опыту в МФО не вздумайте залазить
так были, до войны закрыла, а у сына есть- я так понимаю по кредитной истории:
1.укрпозика- там еще до войны реструктуризация была, осталось оплатить около 1300грн;
2.кредит касса -тело вроде 4000, но точно не знаю;
3.кошелек-1500, насчитали уже почти 18000;
4.гелекси -2600, насчитали почти 13500;
5.инвеструм груп-3000, продали ЄАПБ;
6.містер мані -3500, продали сіті фінанс;
7.моней24 - 2600
8.форза-2300, продали ЄАПБ;
9.безп аген необ кред -900, продали ЄАПБ;
10.гофінгоу-3500, продали кредит-капіталу;
11.інфінанс -1500, продали вердикт капіталу;
12.манівео-8000,продали таліону, продали онлайн финанс;
13.сос кредит -1750, продали кредо аверс;
14.верона-2000, продали диджі фінанс;
15.джобер-1500,продали диджі фінанс;
16. мікрокеш-1500, реструктуризирований з відсотками(2 тіла), осталось оплатить около 1000 за 2 месяца

Ну у него еще приват так до 100 грн карта и моно банк -2500, насчитали около 7500, пока пропали, а термін кредиту до 2044 року

так были, до войны закрыла, а у сына есть- я так понимаю по кредитной истории:
1.укрпозика- там еще до войны реструктуризация была, осталось оплатить около 1300грн;
2.кредит касса -тело вроде 4000, но точно не знаю;
3.кошелек-1500, насчитали уже почти 18000;
4.гелекси -2600, насчитали почти 13500;
5.инвеструм груп-3000, продали ЄАПБ;
6.містер мані -3500, продали сіті фінанс;
7.моней24 - 2600
8.форза-2300, продали ЄАПБ;
9.безп аген необ кред -900, продали ЄАПБ;
10.гофінгоу-3500, продали кредит-капіталу;
11.інфінанс -1500, продали вердикт капіталу;
12.манівео-8000,продали таліону, продали онлайн финанс;
13.сос кредит -1750, продали кредо аверс;
14.верона-2000, продали диджі фінанс;
15.джобер-1500,продали диджі фінанс;
16. мікрокеш-1500, реструктуризирований з відсотками(2 тіла), осталось оплатить около 1000 за 2 месяца

Ну у него еще приват так до 100 грн карта и моно банк -2500, насчитали около 7500, пока пропали, а термін кредиту до 2044 року
Так а как же сами тела не предлагали?

Так а как же сами тела не предлагали?
моней24-тело, диджи предлагали по 1,5 тела, кредит касса тело или чуть больше, но сын платить не хочет, а я за три года устала за него платить, мне лучше людям свои долги отдать

моней24-тело, диджи предлагали по 1,5 тела, кредит касса тело или чуть больше, но сын платить не хочет, а я за три года устала за него платить, мне лучше людям свои долги отдать
А когда стали предлагать тело

А когда стали предлагать тело
у него все кредиты 2020 года, (моно 2019), не отвечу на это вопрос, так как в его электронную почту не заходила, а сейчас просто решила узнать, так как временами звонят на его номер, моней24 , судя по сообщениям, уже второй год предлагает тело, но я пока закрыла с денег, что он давал, 2 кредита за последние три месяца - новые кредиты, диджи чуть больше 2 х тел попросил, но там сумма не большая была и веллфін-тело за 2 платежа.

у него все кредиты 2020 года, (моно 2019), не отвечу на это вопрос, так как в его электронную почту не заходила, а сейчас просто решила узнать, так как временами звонят на его номер, моней24 , судя по сообщениям, уже второй год предлагает тело, но я пока закрыла с денег, что он давал, 2 кредита за последние три месяца - новые кредиты, диджи чуть больше 2 х тел попросил, но там сумма не большая была и веллфін-тело за 2 платежа.
Та да я вас понял

Мій кредит 16 тіло, 19 з процентом. Кредит плюс 11 тіло, 16 з %.термін вийде 18 грудня. Кредит 7-12 тіло, з процентом мабуть 15... Селфі 12тіло, 0 %. Термін вийде 30 грудня. Алікс кредит 12 тіло, 16 з відсотком термін 30 грудня. Манівео 13 тіло. %19 термін 18 грудня буде. Короче я молодець. Чекаю цього 18 числа....

Мій кредит 16 тіло, 19 з процентом. Кредит плюс 11 тіло, 16 з %.термін вийде 18 грудня. Кредит 7-12 тіло, з процентом мабуть 15... Селфі 12тіло, 0 %. Термін вийде 30 грудня. Алікс кредит 12 тіло, 16 з відсотком термін 30 грудня. Манівео 13 тіло. %19 термін 18 грудня буде. АКороче я молодець. Чекаю цього 18 числа....
А чого його чекати?) Буде понеділок, звичайнісінький робочий день) Життя ж продовжується!))) В мене теж перша прострочка піде 18го, а МФОшок аж 20 штучок) Буде привід привід привітати одне одного з цим знаменним днем)))

А чого його чекати?) Буде понеділок, звичайнісінький робочий день) Життя ж продовжується!))) В мене теж перша прострочка піде 18го, а МФОшок аж 20 штучок) Буде привід привід привітати одне одного з цим знаменним днем)))
Я дуже хвилююся. Щойно подивилася суми на подовження, то багато 6 тис+ 6 тис і 6 тис. Пролонгацію не робитиму, то гроші на вітер, я це так розумію. Тіло не зменшиться
Я дуже хвилююся. Щойно подивилася суми на подовження, то багато 6 тис+ 6 тис і 6 тис. Пролонгацію не робитиму, то гроші на вітер, я це так розумію. Тіло не зменшиться
Решта 30 грудня протермінування буде. Можливо я один на 7 зможу закрити. Побачу

Каса 10к 12520+судовий збір. - активно закриваю. Прям щодня.
Дінеро 6500. Йдуть лісом.
Манівео - 8к. Продали комусь. Напис знесено.
Кредит+ не пам'ятаю скільки. Напис знесено.
Містер Мані - 3500. Хочуть кожен раз по-різному. Йдуть лісом.
Швидко гроші. 5к. Хочуть 5500. Лісом.
Майкредіт. 4500. Продали факторятам. Їм виплачу менше тіла. Після того як виплачу повністю касу.
Інші або закриті, або не пам'ятаю.
В квітні-травні 4 рочки буде.

Що обговорювати тут я хз. Не дзвонять. Ніхто... А ті що дзвонили - перестали.
Скільки часу вам дали після рішення суду на закриття ? Чи можливо знаєте як домовитися для того щоб закривати частинами ?

Правильно розумієте))) Тому заспокоюємось, готуємось до розриву телефонів, ні з ким не балакаємо, бо справді сенсу нема - особисто перевірив))))) І помаленьку якось оце все розпетляємо, так що не переймайтесь даремно. На найближчий час - це данність, звикнемо)))

Правильно розумієте))) Тому заспокоюємось, готуємось до розриву телефонів, ні з ким не балакаємо, бо справді сенсу нема - особисто перевірив))))) І помаленьку якось оце все розпетляємо, так що не переймайтесь даремно. На найближчий час - це данність, звикнемо)))
То хай мені дзвонять. Не хочу щоб комусь окрім мене дзвонили. Але....
Я вже на форумі тут знайшла де адреса писати скаргу за дзвінки третім людям

Я вже на форумі тут знайшла де адреса писати скаргу за дзвінки третім людям
Я напишу як мій перший день буде. Мені треба буде підтримка форуму)))))

Але будуть. І я, чесно кажучи, навіть заінтригований: аж цікаво, кому подзвонять і яка буде у них реакція на цю звісточку))))

Ну я вже відповідь готую...не знаю яку ще...
Забийте Ви на це безглузде діло))) Яка ще відповідь? Подивіться краще якийсь фільм чи книжку почитайте, а то ж даремно зараз час втрачаєте)))
И будет понятно хто друг а кто так
Вот именно!)

Назад
Угорі