Образец письма в нацкомфинуслуг

• Автор теми Автор теми R0MAN
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 496
  • Перегляди Перегляди 69K
Обязательно скачать договор и сделать скрины с пролонгациями и штрафами и суммами.
Зайти на сайт нацкомфінпослуг: Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

и написать письмо:
Я, /////////, підвержений тиску Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

ТОВ" "стверджує що кредит мені був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.
А як там авторизуватися

если есть что прикрепить, то писать надо через этот сайт:
.
или укрпочтой письмом.
Но не забывайте главное,- в жалобе нельзя признавать договор.
Зразки листів тут представлені таким чином «тов «ххх» стверджує , що має зі мною договір.... однак відсотки складають стільки то...» це фактично визнання?

чому не можна стверджувати, що він є?

Зразки листів тут представлені таким чином «тов «ххх» стверджує , що має зі мною договір.... однак відсотки складають стільки то...» це фактично визнання?

чому не можна стверджувати, що він є?
потому что могут подать в суд. хотя в моем случае суды мне были на руку. суммы уменьшились и террор исчез.
по поводу признания договора- это к юристам.
я писал так. многие мфо исчезли. многие снизили до тела. некоторые подали в суд на тело плюс процент по договору.

А ты
Я мужского рода. У меня все договора на все 23 конторы по папочкам разложены + записи тел. разговоров + скрины переписок в чатах на сайте этих шараг и на личной почте. У меня доков предостаточно и скаждым днем все больше.
А ты опытный заемщик

romashkovich,
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!

romashkovich,
Я, ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ, маю діючий кредитний договір з Товариства з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму хххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають ххх% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками хххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від XX.XX.20XX № XXXXXXXXX (строк дії договору XX днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ВАШЕ ПРІЗВИЩЕ ІМЯ ПОБАТЬКОВІ.

Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

В лівому куті сьогоднішня дата В правому Прізвище імя побатькові ОБОВЯЗКОВО!
Нет, нужно изменять под себя. Под конкретное мфо и конкретное дело.
Все зависит от просрочки, пролонгаций и суммы долга на данный момент.

маю діючий кредитний договір
100% , что Вы признаете договор и вам ответят, мол, все в порядке.
Заменить эту фразу на "ТОВ ..... стверджує, що між ТОВ і мною укладено кредитний договір"... И тд

Admin, Дякую за пораду
Admin, Коли телефонують з МФО казати їм що заява пішла у Нацком?

Останнє редагування:
Я мужского рода. У меня все договора на все 23 конторы по папочкам разложены + записи тел. разговоров + скрины переписок в чатах на сайте этих шараг и на личной почте. У меня доков предостаточно и скаждым днем все больше.
А что делать если ничего этого нет. Зашла на качай гроши и ахренела, вместо выданных 7000, стоит 8400, сумма уже почти 14000, и это пока просрочки нет. Искать получение в карте? Как это вообще доказывать?

Дуже прошу допомоги, як правильно написати в Нацком, маю 7 інфо, вже задолбали відсотки нарахували фантастичні, я написав по електроному зверненні, але договір не писав написав суми і все, договори не маю навіть в кабінетах, не знаю чи підійде.

А можно писать в нацкомфинуслуг, если есть просрочка? Просто я пролонгациями оплатила не только тело, а намного больше. Подскажите, пожалуйста

А где там в электронном обращении , файлы прикреплять , спролангациями , штрафами , и т.п??

Назад
Угорі